Elemente bărbătești și accesorii neobișnuite: 9 secrete de stil Blake Lively obținute în timp!

Blake Lively este una dintre puținele celebrități de la Hollywood care nu are un stilist – fiind considerată totuși, un simbol al modei. Garderoba actriței include costume cu pantaloni, mini-rochii franțuzești, articole în culori pastelate și neon. Blake știe cum să-și accentueze punctele forte cu ajutorul hainelor reușind de nenumărate ori că impresioneze cu ținutele sale neordinare, dar foarte stilate!

1. Și-a ales câteva coafuri și alternează între ele

De obicei, își lasă părul ondulat liber sau îl pune într-un coc neglijent. Lungimea buclelor a rămas neschimbată de mulți ani. Ca o excepție, actrița adaugă uneori accesorii neobișnuite părului sau optează pentru împletituri originale.

2. Pentru aparițiile sale publici – adesea preferă costumele cu pantaloni

Vedeta arată foarte feminină în astfel de costume, deoarece le combină cu tocuri și bijuterii elegante. În urmă cu câțiva ani, a început să prefere modelele de pantaloni evazați până la podea. Pare și mai înaltă și mai subțire în acești pantaloni. Actrița combină cu pricepere costumele de pantaloni cu topuri îndrăznețe, bluze sau chiar se descurcă fără stratul inferior de îmbrăcăminte.

3. Blake pune în valoare cu pricepere accesoriile pentru bărbați

Blake nu numai că poartă costume de pantaloni casual, dar le accesorizează cu cravate, papioane, modele masculine de pantofi și cămăși. Iar la un moment dat a fost văzută purtând un ceas de buzunar pe un lanț.

4. Vedeta alege adesea nu doar un mini, ci un supermini

Garderoba ei este plină de rochii scurte, salopete și pantaloni scurți. Astfel de haine pun în evidență picioarele lungi și subțiri ale actriței. Chiar și când era însărcinată, Blake Lively nu a putut refuza la rochii de această lungime.

5. Blake are 178 cm înălțime, dar asta nu o împiedică să poarte tocuri înalte

Colecția de pantofi a actriței este impresionantă – are pantofi în aproape toate culorile imaginabile în dulapul ei. Predomină modelele strălucitoare și captivante cu tocuri stiletto și tocuri late stabile. Mai mult, sarcina pentru ea nu a fost un motiv pentru a abandona astfel de pantofi. Potrivit lui Blake însăși, ea poartă tocuri înalte în timpul sarcinii pentru a fi mai încrezătoare și mai atractivă.

6. Asimetria este o declarație de modă preferată

Pentru ieșirile în oraș, Blake alege adesea rochii cu un singur umăr sau cu o singură mânecă, jachete și fuste cu o tranziție în lungime. Acest lucru îi accentuează personalitatea neconvențională și îi subțiază silueta. Chiar și în cazul accesoriilor, ea aderă uneori la acest principiu și poate purta cu ușurință cercei diferiți.

7. Accesoriile lui Blake Lively sunt un fel special de artă

Actrița știe că stilul constă în detalii, motiv pentru care are mare grijă atunci când își alege accesoriile. Ținutele ei includ întotdeauna ceva original: lucruri cu decolteuri și inserții neobișnuite, eșarfe, curele și bijuterii.

8. E clar că e atrasă de lucrurile cu imprimeuri neobișnuite

 

Adesea, actrița alege o singură piesă vestimentară care atrage atenția, combinând-o cu piese în culori clasice: negru, alb, gri, nude. Este o combinație avantajoasă pentru ambele părți, care o face să arate cu adevărat elegantă.

9. Actrița știe cum să poarte spectaculos lucrurile translucide

 

Diva apare adesea în public în ținute îndrăznețe. Drapajele colorate și căptușeala de culoarea pielii îi conferă un aspect atrăgător, fără a expune nimic inutil.