Elegant și simplu: 6 trucuri de modă care te vor ajuta să arăți mai tânără

Există adesea o percepție în societate conform căreia, după o anumită vârstă, o femeie ar trebui să-și reconsidere garderoba, renunțând la topurile deschise, fustele scurte și multe alte articole vestimentare. Stiliștii susțin că astfel de restricții nu au sens. Aceștia ne spun ce tehnici le pot ajuta pe femei să arate mai moderne și mai tinere.

Manșete la pantaloni

Manșetele de la pantaloni sau blugi reduc „gradul” de seriozitatea oricărui look. Poți opta pentru modele de pantaloni cu o croială lejeră și să-i asortezi cu un blazer sau o cămașă. O astfel de ținută va fi mereu actuală și la modă.

Cămașă cu nod în talie

Cămașa este o piesă de bază a garderobei. Dar secretul „întineririi” este ascuns în detalii: atunci când alegi o cămașă, stiliștii recomandă să optezi pentru modelele din lână și o croială lejeră – astfel vei reuși să obții un nod în talie. Acest lucru te va ajuta să obții o ținut mai tânără, accentuând talia, chiar dacă ai o siluetă în formă de „măr”.

Detalii din subculturi

Pentru un look elegant, poți încorpora ceva din subculturi. De exemplu, o jachetă elegantă din piele marinărească poate fi punctul culminant al garderobei tale de toamnă. Poate fi asortată cu blugi sau cu o fustă midi plisată.

Oversize

Îmbrăcămintea supradimensionată rămâne, de asemenea, în tendințe. Nu trebuie să te îmbraci complet fără forme – o cămașă lejeră cu o linie a umerilor lăsată este suficientă.

Ochelari de soare stilați

Ochelarii de soare au încetat de mult să mai fie un atribut exclusiv pentru sezonul estival. Aceștia pot face ca orice look să fie mai elegant și mai complet dacă alegi o pereche într-o ramă la modă și potrivită.

Încălțăminte sport cu rochii

Rochiile cu pantofi sport sunt noul clasic. Adidașii în locul sandalelor cu toc înalt, combinați cu fuste sau rochii, înviorează vizibil look-ul.