Ea este pisica cea mai colorată, din lume. Află cum a devenit așa și istoria vieții ei!

Faceți cunoștință cu Quimera. Această superbă pisică din Argentina, care cu caracteristicile ei neobișnuite a frapat o lume întreagă.

 

Quimera a devenit populară prin genetica ei deosebită și care a apărut dintr-o întâmplare naturală, iar acest lucru a făcut-o o adevărată vedetă în lumea internetului, dar și a amatorilor de feline.

Ochiul ei albastru arată ca o adevărată bijuterie, luminos și frumos și cel mai curios, complet opus celuilalt ochi, care este căprui.

Culorile împărțite continuă în josul pieptului până la labele din față, care ulterior se inversează radical.

Pisica este absolut senzațională și unică, iar contul ei de Instagram deja a adunat peste 36 de mii de abonați. Mai multe surse declară că simpatica felină ar putea primi şi roluri în film cu aşa înfăţişare. De exemplu, ar putea fi pisica unui super-erou a unei pelicule.

Toți cei care au văzut pisoiul s-au arătat frapați de felul cum arată Quimera și au calificat-o ca o adevărată minune printre animăluțele de companie.

 

Pisica Quimera se bucură și de o deosebită dragoste din partea stăpânului ei, care o răsfață cu toate bunătățile, dar și îi organizează multiple sesiuni foto, de la care motanul primește o adevărată satisfacție și cochetează frumos cu aparatul foto. Stăpânul ei postează zilnic fotografii cu ghemotocul de blană.

Suntem onorați că ne citiți și suntem mândri că avem un așa cititor fidel ca tine. Îți mulțumim că sunteți aproape de noi.