Doar frumusețe – și fără sacrificii! 6 trucuri de frumusețe pentru cei „leneși”

Frumusețea necesită sacrificii? Mulțumesc, dar nu. În secolul XXI, când timpul reprezintă cea mai de preț comoară, avem nevoie de soluții simple și practice – accesibile chiar și pentru cei mai leneși și relaxați. Am pregătit o selecție de trucuri rapide și simple care te vor ajuta să arăți minunat – și care nu necesită prea mult timp sau efort.

Investește într-o față de pernă bună

Ideal – ar fi una de mătase. În mod ironic, starea pielii și a părului tău depinde foarte mult de ceea pe ce dormi. Bumbacul absoarbe umezeala „trăgând-o” din piele și „reflectând” ridurile din țesătură pe piele, lăsând urme neplăcute și nesigure. De asemenea, bumbacul absoarbe cu ușurință murdăria, pe care o împarte cu generozitate cu pielea ta pe timp de noapte. Optează pentru o față de pernă mai fină și vei observa foarte rapid diferența.

Și într-un umidificator

Dacă dintr-un motiv sau altul nu-ți poți permite un umidificator, puneți pur și simplu recipiente mari cu apă caldă prin locuință – acest lucru este deosebit de important toamna și iarna, când sistemul de încălzire usucă aerul din încăpere, deshidratându-ne și pielea și părul. Hidratează – nu numai din interior, ci și din exterior.

Aplică măști de noapte

Hidratarea este necesară pentru a menține pielea frumoasă și tânără, dar câți dintre noi avem ocazia să-i dedicăm suficient timp în timpul zilei? În acest caz, măștile hidratante de noapte sunt soluția perfectă. Dormi, iar pielea ta se îndreaptă, este saturată de umiditate și devine din ce în ce mai frumoasă.

Alege prosopul potrivit pentru părul tău

Uscarea părului cu un prosop din microfibră nu numai că reduce timpul de uscare, dar poate preveni și deteriorarea. Părul umed este mai greu și, prin urmare, se rupe și se deteriorează mai ușor – dar uscarea delicată cu un prosop din microfibră poate reduce daunele la minimum.

Fă un machiaj rapid

De fapt, este nevoie de doar cinci minute pentru a aplica un machiaj în toată regula. Aplică un fond de ten hidratant, apoi puțin corector în zona de sub ochi, accentuează privirea cu rimel, evidențiază sprâncenele, aplică puțin fard de obraz și ruj – gata!

Folosește șervețele demachiante

Și ține-le în dormitor, lângă pat. Așadar, cea mai mare „crimă” împotriva frumuseții și a sănătății pielii este să nu te demachiezi seara, fiind foarte important să nu sari nici măcar o noapte și să îți cureți pielea la timp. Dar dacă ești foarte obosită, șervețelele demachiante sunt cea mai ușoară soluție. Mai ales că majoritatea dintre ele nu numai că îți curăță pielea, dar o și hidratează și o luminează.