De memorat: 6 lifehack-uri simple pentru a-ți menține garderoba ordonată

Revizuirea garderobei a devenit pentru mulți o parte esențială a pregătirii pentru noul sezon. De multe ori, însă, acest efect magic nu este obținut din cauza unei greșeli comune: am selectat cu succes piesele vestimentare de top, dar din cauza spațiului mic din dulap poate fi dificil să le distribuim în mod ordonat și să le oferim acces ușor la ele. În consecință, ținutele importante sunt trecute cu vederea, uităm de combinațiile interesante și reușite și totul se întoarce la punctul de plecare. Așa că alegerea garderobei tale nu se termină aici în mod mecanic.


De îndată ce ai decis să păstrezi în garderobă tot ceea de ce ai prefera să scapi, merită să-ți reorganizezi spațiul astfel încât să se potrivească nevoilor tale zilnice și să reduci la minimum dezordinea. Iată câteva trucuri pe care să le folosești pentru a maximiza rezultatele revizuirii și pentru a-ți extinde garderoba, indiferent de mărimea ei.

1. Umerașe înguste

Modelele înguste îți vor economisi mult mai mult spațiu. Ia-ți un număr corect de umerașe în același stil, astfel încât garderoba ta să arate îngrijit, să fie atrăgătoare din punct de vedere vizual și să poți găsi mai ușor lucrurile pe care le dorești.

2. Suporturi pentru cărți

Dispui de un raft aglomerat cu genți haotice care își pierd încet-încet forma? Dacă da, încearcă să organizezi spațiul cu suporturi pentru cărți. Acestea ar trebui să fie distanțate în mod corespunzător și accesorizate astfel încât să-și păstreze forma în timpul depozitării și să fie mai ușor de accesat. Astfel de suporturi pot fi folosite și pentru a depozita tricotajele sau blugii.

3. Sertare și containere din plexiglas

Dacă ai o garderobă mare și variată, multe articole importante (precum, bijuteriile, eșarfele) pot fi trecute cu vederea sau uitate pentru totdeauna. Containerele transparente din plexiglas te vor ajuta să-ți păstrezi accesoriile organizate și în vizor.

4. Rame pentru plierea hainelor

Sunt perfecte pentru plierea tricourilor, cămășilor, puloverelor. Pot fi sub formă de organizator, tablă sau șablon de pliere a hainelor – tehnologia este aceeași.

5. Saci de vidat haine

Acest truc este perfect pentru călătorii, atunci când dorești să economisești spațiu în valiză sau în rucsac. Este util, de asemenea, și pentru a depozita articolele de sezon, cum ar fi jachetele de puf, paltoanele sau puloverele.

6. Cufăre elegante

Este o soluție ideale pentru lucrurile pe care dorești să le păstrezi mai degrabă ca o amintire decât pentru a fi folosite ulterior. Optând pentru modele moderne și stilate acestea pot deveni un element decorativ al interiorului tău.