Dacă pleci, ia-mă și pe mine: Cum arată și cât costă casa care poate fi transportată oriunde dorești!

Toată lumea visează la o casă luminoasă, bine aerisită, din materiale ecologice, în care să vrei să revii de fiecare dată cu cea mai sinceră și îmbietoare plăcere. O casă în sânul naturii, departe de tot ce înseamnă urban. În care să te simți bine, iar familia ta să fie în siguranță. O casă unde poți să uiți de toate problemele cotidiene și să fii alături de cei dragi și departe de restul.

Dar unde să găsești o astfel de casă? Și chiar dacă o găsești, ce faci dacă nu-ți place zona unde e amplasată? Și dacă pe urmă vrei să te muți?

Nu-i ușor când vrei să fii liber ca pasărea în zbor. Dar compania LTG Lofts to go a găsit o soluție interesantă pentru cei care nu pot sta locului și mereu sunt cu capul în nori.

Ce zici de o casă modulară, în stil minimalist, din materiale ecologice și rezistente? O casă pe care nu trebuie să o construiești, ci ți-o aduce firma la cheie oriunde dorești. La țară, la oraș, în pădure, în deșert sau în munți. Și tot firma o mută dacă vrei să cobori din munți la poale sau să te muți din pădure la oraș.

Casele modulare sunt ecologice, ergonomice și econome. În afară de asta, sunt foarte confortabile și practice. Ele sunt realizate sub formă de dreptunghiuri alungite, rotunjite la colțuri. Sunt ușor de montat și transportat dintr-un loc în altul. De altfel, montarea durează de la câteva ore până la câteva minute, în dependență de specificații. În ciuda aparențelor, aceste case sunt la fel de rezistente și sigure ca locuințele obișnuite.

Casele modulare sunt realizate din materiale termoizolante, rezistente la frig, apă, arșiță și lovituri. Ele sunt binevenite oriunde, indiferent de condiții climatice, poate mai puțin în Siberia și deșertul Atacama.

Ferestrele cu geamuri triple protejează casa nu numai de frig și căldură, dar și de sunetele agasante din exterior. Pereții dispun de izolare termică și fonică. Iar microfiltrele încorporate în interiorul lor, aerisesc locuința și asigură nivelul optim de umiditate. Aproape toate dispozitivele electrice pot fi controlate de la distanță prin intermediul unui smartphone.

Suprafața de locuit a caselor variază de la 36 până la 96 de mp, în dependență de scop, destinație și numărul de locuitori. Există variante cu saună și modele plutitoare pe apă. Absolut toate modelele sunt livrate și montate la destinație. În dependență de specificații, prețul unei case începe de la 15 mii de euro și poate ajunge până la 190 de mii. Ceea ce nu-i atât de rău pentru posibilitățile oferite.

Ce părere ai despre astfel de case? Merită banii ceruți sau sunt doar un moft pretențios al visătorilor și păsărilor călătoare? Așteptăm răspunsul tău în comentarii.

Citește și: O casă ecologică și sănătoasă pentru familia ta – Cum arată cei 75 mp. care îți pot schimba viața?