Dacă femeia NU face aceste 5 lucruri, înseamnă că ea nu are grijă de casă!

De curățenia din casă depinde starea de spirit a familiei. De regulă, femeia e cea care răspunde de ordinea din casă și dacă apartamentul e murdar, (vrem noi sau nu) anume femeia e cea care poartă vina. Nu e o abordare corectă, dar așa stau lucrurile în țara noastră. Prin urmare, iată 5 semne că femeia nu are grijă de casa ei.

1. Nu curăță blatul

Blatul este elementul central al oricărei bucătării. El vorbește despre atitudinea și caracterul unei femei. Firimiturile, bureții murdari, urmele de gem și făină, nu au fost niciodată binevenite. Dacă blatul este neîngrijit și murdar, degeaba mai faci curat în bucătărie.

2. Lasă vesela peste noapte

Mormanul de veselă murdară este un generator de stres, mai ales dimineața, când trebuie să pleci la muncă. Și e un mod sigur de a începe ziua cu stângul. Experiența arată că dacă speli vesela imediat după masă, consumi mai puțin detergent, mai puțină energie și mai puțin timp. Iar spălarea este mult mai plăcută.

3. Nu curăță baia

Nimănui nu-i place să facă curat în baie. Dar cineva trebuie să o facă, pentru că o baie murdară este un lucru și mai neplăcut. Iar pe deasupra, e periculos, deoarece o cadă murdară este un teren ideal pentru bacterii și agenți patogeni, care provoacă un miros neplăcut.

4. Nu are grijă de hol

Cu toții avem zile proaste. Dar e important să uităm de ele imediat cum trecem pragul casei, ca negativul să nu ajungă la cei dragi. Și acum imaginează-ți că vii obosit, flămând și prost dispus de la muncă, deschizi ușa, și ce vezi? Încălțăminte împrăștiată peste tot și murdărie cu carul.

5. Nu spală perdelele

Perdelele sunt un magnet pentru praf. La prima vedere ele par curate, însă aparențele sunt înșelătoare. Tot praful din cameră și cel care vine de afară se adună pe perdele. Apoi te miri de ce îți curge nasul, te dor ochii sau strănuți în continuu. Prin urmare, perdelele trebuie spălate de 4-5 ori pe an, deci cam o dată la 3 luni.