Cum vizual să-ți întinerești aspectul cu ajutorul machiajului: Top 5 secrete

Cine dintre noi nu a visat vreodată să piardă câțiva ani de vârstă? Și, deși nimeni nu a inventat încă o mașină a timpului, make-up artiștii au găsit o alternativă mai bună – lifting makeup.

Astăzi, vă vom povesti despre principalele trucuri ale machiajului lifting care vă vor ajuta să arătați atât spectaculoasă, cât și tânără. Machiajul- lifting are ca scop principal întinerirea vizuală a pielii feței, lucrând cu atenție cu produsele de îngrijire a pielii și baza de machiaj. Pentru a nu rata ocazia de a te întineri cu 10 ani chiar acum, încearcă și tu aceste trucuri ingenioase.

Hidratare

Pregătirea pielii înainte de aplicarea machiajul reprezintă una dintre etapele principale ale unui machiaj de succes. În primul rând, este important să hidratați bine pielea – iar pentru aceasta cosmetologii recomandă să nu economisiți pentru o cremă de calitate cu acid hialuronic. Dacă nu aveți cremă, încercați să folosiți în schimb o bază de machiaj – care se recomandă să fie pe bază de apă și fără silicon.

Nu uitați de conturare

În machiajul de vârstă, conturarea poate fi o modalitate foarte bună de a ridica contururile feței. Dar este important să nu exagerăm. Acordă atenție și contouringului cremos – durează mai mult și creează linii clare, exact ceea de ce ai nevoie în machiaj.

Nu uitați să folosiți fard de obraz

Se aplică pe pomeții obrajilor și se estompează spre tâmple. Pentru pielea îmbătrânită, culoarea universală a fardului de obraz este piersic. În plus, acordați atenție subtonului lor. Pentru pielea îmbătrânită, este necesar să alegeți produse cosmetice cu o nuanță rece.

 

Renunțați la eyeliner

Dacă nu doriți să accentuați ridurile, renunțați la eyeliner pe pleoapa inferioară. În acest fel, accentul va fi pus pe pleoapa superioară, ajutându-vă să mutați privirea oamenilor spre ochi, în loc de riduri.

Nu exagerați cu rujul

Multe femei greșesc adesea în tacticile de machiaj atunci când aplică pe buze un ruj prea strălucitor. Secretul machiajului- lifting este tocmai “strălucirea” pielii. Așadar, cea mai bună opțiune pentru tine va fi o varietate de rujuri igienice și gloss-uri translucide. Datorită compoziției lor, acestea vor putea să atragă privirea de la pielea ternă.