Cum să porți pantaloni scurți din denim în oraș: 8 sfaturi simple de la stiliști

Pentru oraș, stiliștii sugerează să alegeți pantaloni scurți din denim lejeri, puțin deasupra genunchiului. Pot fi purtați și în stațiuni – astfel de pantaloni scurți sunt universali.

Încălțămintea potrivită

Sunt șanse ca pantalonii tăi scurți de blugi să nu se potrivească cu o pereche de sandale elegante cu toc. Același lucru se poate spune și despre pantofii cu pană, care la fel acum și-au pierdut relevanța. Stiliștii sfătuiesc să optezi pentru încălțămintea comodă – sandale sau adidași.

Combinați cu tricou

Cea mai universală opțiune pentru look-ul de vară este cea a pantalonilor scurți din denim și a unui tricou. Potrivit stiliștilor, este mai bine să alegeți un model lejer, cu mâneci spațioase. Puteți adăuga o curea la ținută și puteți să nu băgați deloc tricoul înăuntru – dar, în acest caz, este de dorit ca acesta să se termine la șolduri.

Stratificare de vară

Adaugă un top skinny cropped la pantalonii scurți și completează cu o cămașă ușoară. Este mai bine să dați preferință modelelor cu o croială liberă – cămașa trebuie să se așeze extensiv, astfel încât să nu dea impresia că pur și simplu nu v-ați încheiat bluza pe care o purtați de obicei la birou. Materialul este, de asemenea, important: nu trebuie să fie strâmt, dar trebuie să vă asigurați că își păstrează forma.

Se poartă cu o jachetă

Multora le este greu să asorteze o jachetă și pantaloni scurți din denim unul cu celălalt, dar nu este cazul. Sub jachetă se poate purta un top cropped sau un body și poți adăuga și accesorii care să te ajute să închegi look-ul – o pălărie de paie de stațiune și sandale. Experții spun că poți adăuga la acest look și o curea, mocasini din piele și un satchel.

Completați cu piese din in

Pantalonii scurți din denim pot completa materialul perfect pentru vară – inul. Experții recomandă să alegeți articole din in combinat pentru a nu se încreți. O ținută cu top și cămașă din in poate fi completată cu sandale sau espadrile.