Cum să arăți mai tânără cu ajutorul hainelor: 5 trucuri ale celebrităților

Industria modei este deseori criticată pentru ageism și cultul tinereții, iar stiliștii pentru listele lor cu ceea ce se poate sau nu se poate purta după o anumită vârstă. Suntem siguri că orice femeie, la orice vârstă, este liberă să poarte ceea ce îi place, fie că are 20, 30 sau 50 de ani. Dar dacă urmărești scopul de a arăta mai tânără, atunci hainele te pot ajuta. Am descoperit câteva trucuri anti-îmbătrânire ale celebrităților care pot lua vizual o duzină de ani – și suntem gata să le împărtășim cu tine.

Tonuri deschise

Principala tehnică de “întinerire” este cea a nuanțelor deschise Acestea tind să “lumineze” fața, făcând-o să pară mai sănătoasă și mai tânără. Și dimpotrivă, tonurile mai închise la culoare pot face ca pielea să pară mai ternă și să evidențieze imperfecțiunile acesteia. Deci, chiar dacă preferați total-black, ar fi totuși mai bine să puneți un accent ușor – de exemplu, o eșarfă sau un guler de cămașă.

Silueta potrivită

Capacitatea de a „lucra” cu propria siluetă trebuie să fie prezentă la orice vârstă. În ceea ce privește hainele, trebuie să creați o siluetă care să vă pună în evidență cele mai frumoase trăsături. Așadar, fără hanoroce fără forme care nu au decât să vă ascundă silueta. Talia subțire trebuie accentuată cu o rochie sau o bluză mulată, iar picioarele lungi cu pantaloni largi și tocuri înalte.

Croială actuală

Nimic nu accentuează mai mult vârsta decât un tip de croi învechit, așa că monitorizați cu atenție tendințele și anti-tendințele pentru a nu rata importantul. În același timp, nu trebuie să cumpărați frenetic toate lucrurile la modă ale sezonului: trebuie doar să prindeți principiul de bază și silueta principală care este acum la actuală. Astăzi, de exemplu, siluetele supradimensionate domină clar – nu largi, ci relaxate. Vă sfătuim să faceți o alegere în favoarea lor.

Culori aprinse

Nu mai rău decât nuanțele deschise, culorileaprinse fac față și sarcinii de „întinerire”. De asemenea, evidențiază fața, îi fac tonul mai uniform și mai sănătos și, de asemenea, scot în evidență culoarea ochilor și a părului. Și nu este necesar să purtați un total look într-o singură nuanță aprinsă – este suficient doar să adăugați un accent mai viu colorat, ca de exemplu, o bluză sau un tricou.

Materiale și texturi neobișnuite

Pene, blană ecologică, piele și chiar latex – ceva de care cu siguranță nu ar trebui să vă fie frică. Acestea nu vor face decât să vă “întinerească” garderoba și să o facă mai interesantă, mai ironică și mai la modă. Așa că o rochie sau un top cu pene sau o jachetă de piele în loc de cea obișnuită de lână îți vor face cu siguranță bine. Iar dacă reușești să completezi look-ul cu accesorii originale, vei câștiga cu siguranță.