Cum să arăți mai tânăr într-o fotografie: 5 trucuri universale

Cunoști sentimentul când te uiți la fotografiile tale de acum câțiva ani și îți dorești să arăți la fel de tânără ca în ele? Dacă da, atunci să știi că nu ești singură. Dorința de a arăta mereu mai frumoasă și mai tânără în fotografii – este un fenomen absolut normal ca poate fi obținut nu obligatoriu prin chirurgie plastică sau proceduri scumpe de întinerire. Deci, împărtășim cu voi câteva secrete simple care te vor ajuta să obții rezultatul dorit – și cel mai important lucru cu un minim efort.

Machiaj anti-îmbătrânire

Regulile cheie ale machiajului anti-îmbătrânire sunt lejeritatea și naturalețea. Poate dura mult timp pentru a crea look-ul (iar machiajul profesional durează întotdeauna o oră, chiar dacă optezi pentru naturalețe), dar ar trebui să te simți ca și cum nu ai fi muncit deloc. Și invers, o cantitate generoasă de bronzant pe pomeți, un ton albit, un tatuaj evident al sprâncenelor și cearcănele negre de lângă ochi minimizează tot efortul, evidențiind orice neregularitate a pielii.

Lucrul cu lumina

Lucrul cu lumina este, de asemenea, importantă: lumina nepotrivită, prea puternică, poate accentua pungile de sub ochi, face ridurile și pliurile nazolabiale mai vizibile. Cel mai bine este să faci fotografii în aer liber, într-o zi înnorată sau chiar ușor acoperită: norii difuzează razele soarelui. Acest lucru va accentua netezimea pielii și va face ca imaginea să pară mai proaspătă datorită luminii blânde și difuze. Este recomandabil să nu stați direct sub sursa de lumină, ci puțin mai în lateral, astfel încât umbrele să nu pară prea dure. Încearcă să nu faci o fotografie când soarele este deasupra ta, ci alege un moment în care soarele apune. Experimentați un pic: luați diferite poziții și alegeți unghiul și incidența luminii care vă plac cel mai mult. Dacă sunteți în vacanță și afară este mereu soare, alegeți „ora de aur”. Este un secret pe care îl știu toți fotografii: chiar și într-o zi însorită, cele mai frumoase fotografii sunt realizate cu o oră înainte de apus, datorită luminii blânde și difuze.

Ochelari cu rame colorate sau mari

Aceasta este o altă tehnică care distrage atenția de la ridurile din jurul ochilor. Astfel de trucuri sunt folosite de actrița Ornella Muti și prezentatoarea TV Oprah Winfrey.

Poziția

Pentru a părea mai tânăr în fotografie, postura este, de asemenea, importantă. Puteți pune mâinile la ceafă, cu coatele depărtate. Această ipostază este numită de fotografi „urechi de vulpe” și este considerată una dintre cele mai de succes.

Retuşarea

În lumea modernă, multora le place să apeleze la filtre și retușuri. Unele aplicații de retușare vă pot ajuta să vă puneți în valoare frumusețea.