Cum pisicile reușesc să detecteze energia negativă din casă

Una dintre cele mai misterioase creaturi de pe planetă rămâne a fi pisica. În Antichitate aceasta era venerată, în Evul Mediu de ea se fereau ca de satana, iar în prezent este iubită. Multe familii au acasă o pisică, fără să știe că aceasta le protejează casa de energia negativă.

Încă în Egiptul Antic se cunoștea despre puterea magică a acestui animal. Pisicile păzeau templurile, le apărau de furturi și profanare. Pisicilor le este dat să apere oamenii de acțiunea forțelor rele. Este suficient să știi să interpretezi gesturile sale, ca să înțelegi că ea vede ceea ce nu putem noi.

Cum să înțelegem dacă pisica vede sau nu energie negativă sau spirite rele în casă?

Bioenergoterapeuții spun că nu este greu deloc, e nevoie să analizăm comportamentul pisicii. Ea poate să privească timp îndelungat într-un singur loc, în care tu crezi că nu este nimic.

Locurile cu energie negativă fie vor fi ocolite de pisică, fie ea se va zburi privind în acea direcție.

Lucrurile impregnate cu energie negativă, care prezintă un pericol pentru tine, pisica va încerca să le distrugă, să le zgârie sau să le strice.

În mod similar se va comporta și cu persoanele rău intenționate care vor păși pragul casei tale. Pisica poate să-i atace sau să-i zgârie. În prezența unei persoane cu energie negativă, pisica poate să refuze să mănânce sau să se joace.

Uneori pisica poate fugi de acasă. Cel mai frecvent asta înseamnă că ea a luat cu ea energia negativă din casă și a curățat-o astfel de necazuri și probleme.

Bioenergeticienii ne mai sfătuie să mai acordăm atenție la unele gesturi ale pisicii. De exemplu, dacă ea ni se aruncă la picioare atunci când vrem să mergem undeva, ar fi bine să renunțăm la călătorie.

Este un semn rău, dacă pisica se culcă pe masă. Asta poate prevesti pierderea unei persoane apropiate.

O superstiție din popor spune că nu e voie ca pisica să doarmă în patul stăpânilor. Asta duce la boli, insomnie, oboseală și chiar tulburări psihice. Majoritatea pisicofililor nu vor fi însă de acord cu această afirmație, spunând că somnul lângă pisică e mai odihnitor.

S-a demonstrat științific că undele sonore emise de pisici în timpul somnului au un efect relaxant și liniștitor asupra oamenilor. Torsul ne influențează pozitiv creierul. De asemenea, ne scapă de stres și insomnie.

Mulți psihologi recomandă pacienților care suferă de depresie sau nevroză să adopte o pisică.