Cum îmbătrânesc vedetele: 7 femei celebre care au uitat ce înseamnă bătrânețea

Există vedete care arată bătrâni în plină floare a tinereții. Însă există vedete care au învățat să îmbătrânească frumos. Și sunt cei care nu îmbătrânesc deloc. În acest material îți prezentăm 7 vedete care au uitat ce înseamnă vârsta și, în ciuda tuturor legilor naturii, arată senzațional de bine.

1.Heidi Klum, 47 de ani
Top modelul german este arată impecabil în ținute îndrăznețe dincolo de anii săi. Blonda bronzată arată ca la 20 de ani și este plăcut să te uiți la figura ei impecabilă cu forme frumoase.

2.Elizabeth Banks, 46 de ani
Această blondă cu un zâmbet fermecător, este moștenitoarea unei genetici excelente. Este o adevărată fericite atunci când poți mânca multă pizza, înghețată și nu te îngrași. Elizabeth încape ușor în rochiile de seară pe care le îmbrăca acum 16 ani.

3.Vanessa Paradis, 47 de ani
Franțuzoaica arată aproape la fel de uimitoare ca în ziua în care l-a cunoscut pe Johnny Depp. Vanessa acceptă rar ședințele foto, dar dacă face acest lucru, atunci în imagini actrița și cântăreața arată impecabil.

4.Jennifer Lopez, 50 de ani
Și la cei 50 de ani, diva pop se poate întinde cu ușurință într-o sfoară și sare în coardă. Își demonstrează cu îndrăzneală picioarele până la șolduri și bustul până la talie – și arată estetic plăcut și armonios.

5.Salma Hayek, 54 de ani
Se crede că femeile cu piele închisă din țările din sud îmbătrânesc mai devreme decât europenele. Ochii Salmei, zâmbetul, pielea catifelată și părul șic nu s-au schimbat de la triumful ei în filmele lui Tarantino și Rodriguez. Salma nu este timidă și la 54 de ani încarcă fotografii complet fără machiaj – lăudabil!

6.Yolanda Hadid, 56 de ani
Mama celei mai frumoase femei de pe planetă poate concura, lejer, cu modelele de top. La urma urmei,  ea însăși a strălucit la cele mai prestigioase spectacole din lume, a adunat fani și a primit taxe incredibile. Yolanda și-a păstrat obiceiul de a-și îngriji fața și corpul și chiar și la 56 de ani arată uimitor.

7.Brooke Shields, 54
În 1980, ea a cucerit jumătate din lume cu ochii ei și silueta fină din filmul Laguna albastră. Astăzi continuă să cucerească și să câștige noi fani în rândul tinerei generații, având o față îngrijită și o figură potrivită.