Cum arată recunoștința? 15 animale fără adăpost, care au găsit o nouă casă!

Utilizatorii platformei de divertisment Reddit adoră să publice poze cu prietenii lor patrupezi, pe care i-au salvat de pe stradă sau dintr-un adăpost de animale fără stăpân, completând imaginile cu istorii emoționante despre cum micile făpturi le-au făcut viața mai bună. Despre 15 asemenea eroi și 15 animale fericite, vom discuta împreună cu tine astăzi!

Cum să ajuți animalele fără adăpost?

Fă cunoștință cu Rosa, deținătoarea celor mai expresivi și binevoitori ochi din orașul mexican Tijuana.

Câinele și-a găsit familia în urmă cu doar o săptămână, dar într-un timp atât de scurt a reușit să se atașeze enorm de stăpâna sa, cu care adoră să se joace și să se îmbrățișeze, iar femeia a încetat să se mai simtă singură, găsind în minunatul patruped un adevărat tămăduitor pentru suflet.

Citește și: Luată de la adăpost, această pisică zâmbește acum în mod constant!

“Am descoperit acest pisoi în apropiere de casa mea. Era debusolat și flămând. De mai bine de 2 săptămâni a devenit parte a familiei mele. Uite ce privire are, de parcă oceanul i-a rămas pictat pe retină”, dezvăluie Sarah.

Acest cățel de tocmai 11 ani, a fost găsit într-un adăpost de animale, unde a stat 4 luni, după ani buni petrecuți pe stradă. Acum, în sfârșit și-a găsit o familie, iar prima poză surprinde reacția sa după ce a primit primul cadou de la noii săi stăpâni.

P.S. Nu se desparte de jucărie niciodată.

“Am luat pisica de la adăpost acum câțiva ani. Administratoarea acestuia ne-a zis că este foarte capricioasă și la sigur nu se va domestici niciodată, iar la prima ocazie va fugi în stradă. Din cauza acestor prejudecăți, nimeni nu a avut curajul să o ia acasă, iar pisica a petrecut în azil tocmai 4 ani”, dezvăluie o altă utilizatoare a platformei.

Citește și: Singurul monument dedicat animalelor fără adăpost se află în Spania

După ce nu a consumat mai mult de 3 luni alcool, luptând cu o dependență severă, un tânăr a decis că merită o recompensă și a mers la adăpostul pentru animale fără stăpân, unde l-a cunoscut pe Nikko, care îl ajută să lupte cu dependența până în prezent.

“Pe prima fotografie e surprinsă pisica noastră în prima zi după ce am luat-o de la adăpost, iar pe a doua, la 4 luni distanță”, dezvăluie unul dintre utilizatori.

Un tânăr a găsit această pisică rănită și abandonată pe stradă și a îngrijit-o timp de 4 luni. Rezultatul vorbește de la sine!

Citește și: Animale recunoscătoare care, după toate greutățile, și-au găsit o familie.

“Această poză e făcută în ziua în care cățelul nostru de 13 ani, în sfârșit, și-a găsit o familie”, comentează Iris.

Cum arată recunoștința? Această pisică abia a ajuns în casa noilor săi stăpâni, dar deja a cucerit pe toată lumea.

Iar această felină a petrecut prima noapte în noua sa casă, dormind pe capul salvatoarei sale. Ambele sunt minunate, nu?

Frumoasa pisicuță Emmi a fost găsit pe stradă acum 2 luni, iar noul proprietar al acesteia se simte mai fericit ca niciodată.

Citește și: 17 imagini „dulci”, care te vor convinge să adopți o pisică

Iat-o pe Leah, cu ochii tandri și plini de recunoștință ai unei ființe care tocmai și-a găsit o nouă casă.

După o viață tumultuoasă, plină de aventuri, acest câine bătrân va putea să-și trăiască timpul rămas înconjurat de dragoste și grijă.

Ni se pare nouă, sau proprietara a început deja să regrete că a salvat acest pisoi? Bineînțeles că nu!