Cum arată cele mai bogate femei din lume care își pot permite orice

Vârsta nu cruță pe nimeni. Aceasta înseamnă că nu contează câți bani ai în portofel sau ce sumă ai depus în contul tău bancar. Dacă cifra din pașaport a depășit pragul de 50, puteți întâmpina părul gri și ridurile de pe față. Nici cele mai bogate femei din lume nu fac excepție. Cu milioane de dolari în cont, nu-și pot cumpăra elixirul tinereții. Așa că, trebuie să nu ne mai facem griji referitor la vârstă. Ne inspiră poveștile celor mai bogate femei, frumoase chiar și cu riduri.

Alice Walton – 69,5 miliarde de dolari

Pentru ce este renumită:
Conform datelor recente, Alice Walton a devenit cea mai bogată femeie din lume. Averea ei este estimată la 69,5 miliarde de dolari, iar toate profiturile provin de la Walmart, unde Alice este unul dintre proprietari. Walmart este cea mai mare companie din domeniul comerțului cu amănuntul la nivel mondial, după cifra de afaceri. Fotoliul șefului companiei a fost pregătit pentru Alice încă din copilărie, deoarece Walmart este o afacere de familie. Femeia a ocupat locul de muncă doar după ce a absolvit universitatea și a lucrat pe cont propriu.

Cum arată:
Alice Walton a împlinit 71 de ani. Se pare că femeia nu se cruță, pentru că încă mai conduce afaceri și finanțează partidele politice. Din cauza lipsei constante de somn, pe fața lui Walton sunt vizibile pungile de sub ochi, datorită responsabilității de muncă – câteva riduri. De asemenea, putem observa riduri pe toată față, ceea ce înseamnă că doamna nu și-a făcut injecții de botox. Cu toate acestea, este o femeie frumoasă. Alice poartă un machiaj discret, nobil, cu ruj natural pe buze și gene ușor vopsite. Poate așa trebuie să avem grijă de noi pentru a arăta scump?

Francoise Bettencourt-Meyers – 48,9 miliarde de dolari

Pentru ce este renumită:
Francoise Bettencourt-Meyers a fost inclusă pe lista Forbes cu doi ani în urmă. În ciuda faptului că a lucrat pentru afacerea de familie L’Oréal, din 1997, femeia deținea puține acțiuni. După moartea mamei sale, 33% din pachetul de control a revenit lui Francoise, iar numele ei a fost recunoscut imediat de întreaga lume. Frumoasa din Franța a învățat rapid să conducă compania și a înmulțit averea mărcii de produse cosmetice cu încă 17%.

Cum arată:
Chiar dacă Bettencourt-Meyers este unul dintre proprietarii unei companii de produse cosmetice, femeia pare a nu fi prea îngrijorată de aspectul ei. La 66 de ani, sunt vizibile ridurile și alte imperfecțiuni ale feței. Francoise Bettencourt-Meyers nu-și coafează părul, lasând șuvițele negre să se aranjeze lejer pe umeri. Apropo, o astfel de aranjare a părului o face să pară mai bătrână, iar părul lung conferă feței un aspect palid.

Julia Koch – 44,9 miliarde de dolari

Pentru ce este renumită:
Julia Koch poate fi numită regina petrolului. După moartea soțului ei, aceasta a devenit singura moștenitoare a Koch Industries, o companie de producție, comercializare și rafinare a petrolului. De asemenea, Julia este implicată în activități caritabile. Din cauza faptului că soțul acesteia a murit de cancer, acest subiect nu îi este indiferent. Între 1998-2012, au donat împreună cel puțin 395 de milioane de dolari pentru dezvoltarea medicinii americane.

Cum arată:
La 57 de ani, Julia arată uimitor. Părul ei este vopsit într-o nuanță a mierii și este mereu coafat. Fața este curată, ceea ce înseamnă că vizitează regulat cosmetologul. Sprâncenele sunt de culoare deschisă, genele sunt alungite iar obrajii mereu rumeni. Astfel, miliardara arată mai tânără decât vârsta pe care o are.

MacKenzie Scott Bezos – 36 miliarde de dolari

Pentru ce este renumită:
MacKenzie Bezos este fosta soție a fondatorului companiei Amazon, Jeff Bezos. Amazon este o companie americană care este considerată una dintre cele mai mari organizații din lume care vinde tot felul de bunuri și servicii pe internet. Acest cuplu care a fost la conducerea companiei Amazon timp de 25 de ani, s-a despărțit acum trei ani. Astfel, în locul celei mai bogate familii, au apărut doi miliardari. Jeff a obținut acțiunea principală a companiei, iar lui Mackenzie i-au revenit 25% din acțiuni. În urma unui cadou atât de generos, revista Forbes a acceptat imediat frumoasa în lista celor mai bogate femei din lume.

Cum arată:
Proprietara acțiunilor Amazon arată bine pentru 50 de ani. Părul acesteia are o nuanță de ciocolată care intră în armonie cu ochii de aceeași culoare. Șuvițele sunt lungi, dar în același timp îngrijite. Mackenzie are un păr dens și întotdeauna este coafat.

Cu timpul, forma feței a suferit schimbări specifice vârstei. Cu toate acestea, culoarea pielii a rămas uniformă și luminoasă.

Jacqueline Mars – 28,9 miliarde de dolari

Pentru ce este renumită:
În urmă cu 38 de ani, această femeie americană s-a alăturat afacerii de familie în calitate de șef al departamentului responsabil de alimente, iar astăzi deține deja 1/3 din toate acțiunile Mars Incorporated. Reamintim că această companie produce batoanele de ciocolată cu caramel în interior.

Cum arată:
Jacqueline este una dintre cele mai în vârstă femei miliardare. Anul acesta a împlinit 81 de ani. Acest lucru nu o împiedică să aibă grijă de aspectul fizic. În ciuda ridurilor, o femeie adevărată nu uită să aplice un machiaj calitativ. Miliardara poartă o coafură elegantă, tunsoare bob scurt, care o avantajează și o întinerește considerabil.