Copiii văd asfaltul pentru prima dată în viață: 15 momente emoționante care te vor lasa fara glas

Uneori, o singură fotografie ne poate scoate din rutina noastră obișnuită și ne face să privim viața dintr-un unghi diferit. Într-adevăr, în timp ce noi percepem lumea din jur ca pe ceva obișnuit, munca o vedem plictisitoare, salariul e mic, iar vremea este groaznică, există pe lume acele persoane pentru care asfaltul obișnuit este un miracol și fiecare zi trăită este un dar.

Noi ne-am emoționat când am văzut aceste fotografii și poveștile din spatele lor. Te invităm să le vezi și tu.

1. Copiii dintr-un sat indonezian și-au scos pantofii pentru a nu păta asfaltul pe care îl văd pentru prima dată în viața lor.

2. Mama l-a adus pe Alex la festivalul de muzică metallica din Spania, pentru a se distra împreună cu toți. În acea zi, el însuși a devenit o vedetă.

3. Prizonierii supraviețuitori din Auschwitz s-au întâlnit 72 de ani mai târziu. Pe mâinile lor sunt tatuaje cu numere, pe care le-au făcut în lagărul de concentrare.

4. Paramedicul Chris Trocky a salvat un bărbat dintr-o mașină care ardea într-un accident. S-a dovedit că șoferul mașinii este medicul care l-a salvat pe Chris însuși când era un copil prematur, aflat între viață și moarte.

5. O cățea însărcinată a fost împușcată de 17 ori. Maggie a fost salvată de voluntari, iar acum are o stăpână iubitoare, care este și terapeut pentru câini.

6. Tânăra i-a cerut fotografului să combine două fotografii: a ei și a soțului, care slujește în Forțele Aeriene, la mii de kilometri de ea și nu poate încă veni acasă.

7. Tsuo Ze Gang, în vârstă de 8 ani, din Taiwan, a cucerit un munte cu o înălțime de 4 mii de metri, în onoarea mamei decedate. Fiul este sigur că acest fapt l-a apropiat și mai mult de mama sa. 

8. Pisica fără adăpost, Pooh, a căzut sub roțile unei mașini și și-a pierdut picioarele posterioare. Chirurgul bulgar a implantat proteze de titan și i-a restabilit capacitatea de mers.

9. La nunta lor, Max și Lydia au eliberat o mulțime de fluturi în onoarea surorii decedate a mirelui, Vanessa. Fluturii nu voiau să zboare. S-au așezat pe mâinile și umerii oaspeților și au rămas acolo până la sfârșitul ceremoniei.

10. „Ieri, mama a terminat ultimul curs de chimioterapie”.

11. Monumentul victimelor Primului Război Mondial din Ungaria.

12. „Câinele meu a murit în urmă cu 7 ani, dar de fiecare dată când îmi văd casa pe Google Maps, el este încă acolo, pe acoperișul meu. Mi-e dor de el … “

13. Plaja din Manila, Filipine

14. În Florida, 633 scafandriști au stabilit un record mondial la curățarea fundului oceanului: ei au extras 737 kg gunoi.

15. Viitorii câini ajutători pentru persoanele cu dizabilități își antrenează rezistența și calmul, stând în sală de la începutul până la sfârșitul spectacolului.

Care poveste te-a atins cel mai mult?