Colorare anti-îmbătrânire: 3 trucuri care te vor ajuta să arăți cu 10 ani mai tânără

Culorile negre, cenușii și aprinse ar trebui să fie de domeniul trecutului dacă te întrebi cum să arăți mai tânără fără injecții de înfrumusețare. Pentru un efect anti-îmbătrânire, este esențial să optați pentru culori naturale ale părului. Stiliștii sugerează trei opțiuni versatile care te vor ajuta să arăți cu 10 ani mai tânără.

Colorarea în nuanțe naturale

Întreaga gamă de nuanțe, de la șaten închis la blond natural, au capacitatea de a atenua liniile feței și de a o face să pară mai atractivă. Nuanțele naturale se potrivesc extrem de bine cu culorile nobile ale hainelor și rujurilor. Acestea camuflează imperfecțiunile și subliniază toate virtuțile vârstei.

Alegerea nuanțelor nobile de blond

Blondul este una dintre cele mai eficiente opțiuni de culoare anti-îmbătrânire. Acesta camuflează perfect părul gri și conferă feței tale un aspect proaspăt. Potrivit stiliștilor, nuanța de blond se alege în funcție de nuanța pielii tale. Poate fi piersic, roz, bej, albăstrui sau verzui. Blondul rece sau cald depinde, de asemenea, depinde și de piele și de preferințele personale ale persoanei.

Utilizarea unor tehnici sofisticate de colorare

Colorarea, în care firele individuale de păr sunt mai deschise decât restul părului, arată bine pe o femeie matură și o întinerește. Tehnica de colorare balayage sau efectul burnt hair – prin intermediul unor șuvițe fermecătoare și a unor reflexii în păr, fac posibilă întinerirea vizuală cu cel puțin 10 ani.

Nevoia de colorare a părului este deosebit de acută după vârsta de 30-40 de ani. Dar multe femei aleg culoarea greșită în speranța de a scăpa de gri. Există cel puțin cinci nuanțe care nu te ajută să arăți mai tânără, ci mai degrabă adaugă vârstă și afișează semnele de îmbătrânire – deci fii super atentă și cere sfatul specialistului atunci când ești pregătită pentru o schimbare de look.