Ciudat, dar adevărat: 10 fapte curioase despre bărbați!

Bărbații nu sunt oameni mai puțin misterioși decât, femeile. Pentru adevăr noi am selectat – 10 cele mai surprinzătoare fapte despre bărbați!

10 curiozități:
1.Nivelul IQ-ului unui bărbat, afectează în mod direct atașamentul față de alcool, vă puteți imagina?! Oameni de știință din Stockholm au demonstrat că nivelul IQ afectează dacă un om abuzează sau nu de alcool. În acest scop, experții au studiat datele a aproape 50.000 de suedezi. Rezultatele au arătat că bărbații cu un coeficient intelectual scăzut deseori beau prea mult.

2. În primele 6 săptămâni, toți embrionii se dezvoltă la fel, primind informații genetice din ADN-ul mamei. Dar după a șasea săptămână de dezvoltare, dacă embrionul este masculin, gena SRY de pe cromozomul Y va începe să producă androgeni, în principal testosteron, care stimulează dezvoltarea caracteristicilor masculine.

3. Bărbatul, de regulă, minte de 6 ori pe zi, în timp ce femeile o fac doar de 3 ori pe zi. Cea mai populară minciună masculină este: „Sunt în regulă. Sunt bine”.

4. Creierul bărbaților adulți este cu aproximativ 10% mai mare ca dimensiune, decât creierul femeilor. Dar asta nu înseamnă nimic! Bărbații sunt de obicei mai înalți și au mai multă masă musculară, astfel încât creierul lor are nevoie de mai mulți neuroni pentru a controla corpul. Este logic!

5. Bărbații nu produc lapte din sânii lor. Dar pot! În anumite circumstanțe … De exemplu, cu foamea severă, tratamentul hormonal, problemele de sănătate și stimularea mecanică, poate apărea alăptarea.

6. În comparație cu femeile, bărbații mănâncă de aproape 2 ori mai mult. Poate suna ciudat, dar este un fapt: bărbații mănâncă mai mult când iau prânzul sau cina cu o femeie. Kevin Knifin, Ph.D., Universitatea Cornell, a demonstrat acest lucru prin cercetări. În opinia sa, bărbații fac acest lucru pentru a impresiona femeile.

7. Bărbații au, de aproape 3 ori mai multe șanse, decât femeile să abuzeze de alcool și de 2 ori mai des – drogurile.

8. Odată cu vârsta, bărbații aleg tot mai mult, pantalonii largi. Mulți băieți tineri poartă pantaloni strâmți, ceea ce nu este foarte confortabil. Odată cu vârsta, dorința de a fi la modă este înlocuită de dorința de a purta lucruri confortabile. Prin urmare, bărbații peste 40 de ani trec de obicei la pantaloni mai largi.

9. Bărbatul, de regulă, privește diferite femei timp de 43 de minute pe zi. Aceasta înseamnă 259 de ore pe an (sau aproape 11 zile). Femeile se uită la bărbați doar 20 de minute pe zi.

10. Bărbații miros mult mai puternic decât femeile. Există mai multă androstenonă în sudoare și urină. La animale, funcționează ca un feromon, atrăgând indivizi de sex opus. Aparent, și la bărbați, el este și pentru asta, iar noi, femeile, nu apreciem cu adevărat aceste mirosuri.