Cinci lucruri despre bărbați pe care le-a învățat o femeie până la 33 de ani

Femeia este pasionată să studieze psihologia masculină. A urmărit bărbații și a ajuns la următoarele concluzii:

Societatea are aștepări mai mari de la bărbați decât de la femei

„Aceasta este o opinie subiectivă. Dar mi se pare că societatea așteaptă mult mai mult de la bărbați decât de la femei. Un bărbat trebuie să aibă succes – locuințe, apartamente, mașini. Bărbaților le revine responsabilitatea de a asigura copiii. Desigur, la final, jumătate din toate aceste sarcini revin femeii. Dar o femeie nu simte o astfel de presiune din partea societății dacă, de exemplu, la 40 de ani nu are locuință și economii. Femeile, desigur, au propriile lor probleme – societatea le presează asupra copiilor. Dar nașterea unui copil este mult mai ușoară decât, de exemplu, câștigarea existenței”.

Dacă o femeie găsește un bărbat cu bani, locuințe, o mașină, are noroc. Dacă un bărbat face la fel, atunci este un gigolo. O astfel de cenzură publică, desigur, presează bărbații.

Nu ar trebui să te aștepți la mult de la bărbați

Sau mai bine zis, să nu-ți faci așteptări mari: „Pentru a fi soția unui general, căsătorește-te mai întâi cu un locotenent”. Desigur, mulți bărbați evoluează în carieră și asta e minunat. Dar nu puteți intra într-o relație cu un „credit de încredere”. Nu este nevoie să te supui iluziilor și să aștepți ceea ce nimeni nu ți-a promis.

Bărbații vor să fie eroi

Femeile visează să audă „te iubesc” în fiecare zi. Însă bărbații au propriul lor romantism – vor să fie eroi, să fie cei mai buni, să se bucure de realizările lor. Și nu contează în ce domeniu. Principalul lucru este să aibă autoritate, pentru ca prietenii să-i spună: „Ești mișto, tipule!”, “Cât de minunat faci asta!”.Din același motiv, bărbații se străduiesc să aibă o femeie frumoasă lângă ei. Pentru a-i face pe prietenii să admire și să invidieze. În general, este important ca un bărbat să se simtă împlinit social.

Pe când pentru o femeie este important să știe că este iubită, frumoasă și dorită. Aceasta este prioritatea și numai apoi realizările sociale. Desigur, este important și pentru bărbați să se simtă iubiți, dar acest lucru este departe de a fi suficient pentru o fericire completă.

Bărbații pot fi și ei sentimentali

Dar foarte rar. Numai când se îndrăgostesc sau suferă de o despărțire. Apoi, la fel ca femeile, pot spune astfel de fraze: „Ce bine e că ești”, „Mă bucur atât de mult că te-am întâlnit în calea vieții”, „Ești unica mea” și așa mai departe.

Deși, există bărbați sensibili care sunt constant sentimentali, practic, nu ar trebui să vă așteptați la fraze sufletești din partea lor.

Este imposibil să construiești o relație fericită cu un bărbat care nu are încredere în femei

Acest lucru se întâmplă tot timpul. Un bărbat merge la o primă întâlnire cu o femeie și așteaptă deja un truc de la ea: ea vrea cu siguranță să-l înșele, să-i ia banii, să-l folosească și să-l lase mai târziu. Cu un astfel de bărbat este imposibil să creezi o viață calmă și fericită, pentru că o femeie va fi întotdeauna vinovată de ceva în fața lui. Va fi întotdeauna respinsă și obligată să demonstreze că merită dragostea lui.