Au aceeași vârstă, dar arată atât de diferit! Vedete cu și fără operații estetice

Sunt elegante, sunt frumoase, sunt tinere, deși aproape toate au peste 60 de ani. Așa-i când ești vedetă. Trebuie să arăți mereu tânără și atrăgătoare. Dar rețeta frumuseții diferă de la o vedetă la alta. Unele își acceptă vârsta cu demnitate, iar altele rezolvă problema la plasticieni. Nu știm care abordare este mai bună, dar putem compara rezultatele.

Sophia Loren și Alisa Freindlich (1934)

În 2006, Sophia Loren a fost numită cea mai frumoasă femeie din lume. La acel moment actrița avea 72 de ani. În prezent, Sophia are 86 și încearcă cum poate să-și mențină statutul. Ea spune că secretul constă într-un somn sănătos, într-o dietă echilibrată și în bună dispoziție. Italianca insistă că nu și-a făcut niciodată operații plastice, dar publicul larg și specialiștii sunt complet de altă părere.

De cealaltă parte, o avem pe Alisa Freindlich, o vedetă consacrată a teatrului și cinematografului sovietic, care la ai săi 86 de ani e la fel de tânără și plină de viață ca la 60, fără a recurge la magicienii din sala de operații. Ea e ferm convinsă că nu poți fi actriță cu pomeți remodelați. Dispare expresivitatea, spune Alisa.

#2. Priscilla Presley și Helen Mirren (1945)

Greu de crezut, dar văduva lui Elvis Presley are 75 de ani. Aceasta a început să lucreze la aspectul său încă din tinerețe, suferind zeci de intervenții estetice. În mare parte – intervenții reușite, deoarece Priscilla arată cu 20 de ani mai tânără decât este în realitate.

De cealaltă parte, o avem pe Helen Mirren, laureata Premiului Oscar, a cărei frumusețe este absolut naturală. Actrița recunoaște că îi place să îmbătrânească, iar pentru a se menține în formă, face gimnastică timp de 15 minute în fiecare zi. Doar 15 minute, în schimb, de mai bine de jumătate de secol.

Jessica Lange și Meryl Streep (1949)

La ai săi 71 de ani, Jessica Lange a rămas la fel de elegantă și plină de viață ca acum 50 de ani. Când era mai tânără, actrița pleda contra operațiilor estetice, dar vârsta a obligat-o să-și schimbe părerea. Cu toate că nu arată deloc rău, ar fi putut urma exemplul omoloagei sale, Meryl Streep.

Meryl nu și-a făcut niciodată operații plastice, nu a urmat diete (decât pentru roluri) și se distinge printr-o frumusețe nobilă și naturală. E cel mai bun exemplu de actriță care știe să îmbătrânească frumos. De altfel, Meryl are 3 premii Oscar și deține recordul absolut la nominalizări (21).

Daryl Hannah și Julianne Moore (1960)

În tinerețe, Daryl era considerată una dintre cele mai frumoase actrițe de la Hollywood. Pentru a-și menține tinerețea și statutul, ea a apelat la ajutorul chirurgilor. Dacă i-a reușit sau nu, decide tu.

În schimb, Juliannei Moore se simte perfect la ai săi 60 de ani și nu are de gând să-și remodeleze fața. Deși trebuie să recunoaștem că ereditatea i-a dat o mână de ajutor.

#5. Sandra Bullock și Monica Bellucci (1964)

Sandra Bullock arată întotdeauna impecabil, dar chipul său stârnește polemici aprinse până în ziua de azi. Deși actrița afirmă că nu a schimbat nimic în aspectul său, e greu de crezut că o femeie de 56 de ani poate arăta atât de bine fără ajutorul unui chirurg.

De cealaltă parte o avem pe cea a cărei nume nu are nevoie de prezentare. Monica Bellucci este considerată regina frumuseții și una din cele mai atrăgătoare femei din toate timpurile. Deși a fost tentată de către agenții săi, Monica nu și-a făcut niciodată operații plastice, profitând din plin de vârsta și frumusețea ei naturală.

 Laura Dern și Pamela Anderson (1967)

Laura Dern, muza marelui regizor american, Davyd Lynch, a fost întotdeauna o mare adeptă a naturaleții. Anul trecut aceasta a câștigat primul premiu Oscar din viața sa, după o carieră cinematografică desăvârșită, plină de roluri mari și filme de autor.

Pamela Anderson a avut o altfel de carieră. Aceasta a fost întotdeauna vedeta filmelor de categoria a treia, fiind un sex simbol al generației sale. Deși Pamela declara că nu-și va face niciodată operații estetice, anii au determinat-o să se răzgândească.

#7. Renee Zellweger și Christy Turlington (1969)

Dubla laureată a premiilor Oscar, Renee Zellweger, este o mare amatoare a liftingului și nu se sfiește de acest lucru. De altfel, intervențiile plastice nu au împiedicat-o să ia cel de-al doilea Oscar în anul 2020.

De cealaltă parte, Christy Turlington, una din cele mai renumite fotomodele din anii ’90 declară ferm că nu are nevoie de lifting. Modul sănătos de viață, voia bună și îngrijirea regulată a pielii îi oferă rezultatul dorit.

Melania Trump și Jennifer Connelly (1970)

Fosta primă doamnă a Statelor Unite ale Americii nu-și poate accepta vârsta și este o clientă fidelă a medicilor plasticieni. Prin comparație, Jennifer Connelly arată mult mai tânără fără să apeleze la ajutorul nimănui.

Citește și: Și vedetele greșesc câteodată: 5 reguli de etichetă încălcate de celebrități!