”Gustări în pat” și ”Baie cu lumânări”: 12 vedete ne dezvăluie lucrurile mărunte care le fac mai fericite

În agitația vieții de zi cu zi, se pare că trăim pentru carieră, relații, obiective și ambiții, uitând de ce este mai important – noi înșine. Iubirea de sine este formată din multe lucruri mici, poate chiar banale și obișnuite. Cineva îți manifestă dragostea de sine delectându-se cu o prăjitură seara înainte de somn, alții cu o plimbare pe străzile îndrăgite din oraș, unii cedează în fața plăcerilor lor vinovate, în timp ce alții, dimpotrivă, gravitează în jurul unor activități neconvenționale care îi scot din zona lor de confort.

Cert este un lucru: pentru a rămâne în armonie cu tine însuți și pentru a merge doar înainte, este foarte important să te încurajezi și să știi să-ți mulțumești „Eul”. Am adunat aici cele mai interesante, utile și, uneori, amuzante dezvăluiri ale femeilor celebre și de succes despre felul în care se bucură nu doar de sărbători și de date speciale, ci în fiecare zi.

Emilia Clarke – tratamente cu apă

Se pare că Mamei Dragonilor îi place să se delecteze în cada cu apă și face acest lucru adesea după o zi grea de filmare. „Este un adevărat ritual pentru mine”, explică actrița într-un interviu. – „Întotdeauna mă asigur că temperatura este corectă, adaug săruri de baie sau sare englezească. Cu toate acestea, băile cu spumă – cu siguranță nu sunt genul meu, prea copilăroase. Pot sta în apă o oră și, dacă aș avea timp, m-aș relaxa cu plăcere și până la trei ore”.

Beyonce – mâncarea preferată în zilele de duminică

Queen B își rezervă o zi pe săptămână pentru a se bucura de tot ceea ce interzic nutriționiștii. Acest lucru se întâmplă de obicei duminica, zi în care Beyoncé își ia liber pentru a se odihni și a savura cu plăcere din bucatele preferate. „Este ziua în care mănânc ce vreau. De regulă, aceasta este pizza – principala mea pasiune și slăbiciune”, a comentat interpreta.

Oprah Winfrey – din nou tratamente cu apă

Faimoasa prezentatoare TV, la fel ca Emilia Clarke, este înnebunită după procedurile de apă și chiar le numește “hobby-ul” ei. Se pare că această metodă de relaxare este una dintre cele mai populare în rândul celebrităților. „Ador tot felul de săruri, uleiuri de baie și tot ceea ce este conceput pentru ele”, mărturisește Oprah. – „Am chiar și o cadă de baie din marmură și onix, făcută manual, care se potrivește proporțiilor corpului meu. Nu am glumit când am spus că scăldatul este hobby-ul meu preferat”.

Ducesa Meghan – vin și cartofi franțuzești

Ducesa de Sussex se mândrește cu o siluetă magnifică, care se pare că nu îi dă prea multe bătăi de cap. Alteța Sa a recunoscut odată că cartofii franțuzești și vinul roșu sau rosé sunt marile ei slăbiciuni. Meghan a dezvăluit chiar și numele băuturii sale preferate de vin. „Tignanello – un vin roșu bogat pe care l-am încercat acum șapte ani”, a explicat Markle. – Se mai numește și Tig. După aceea, am înțeles în sfârșit la ce se referă când vorbesc despre structura, “corpul” și “picioarele” unui vin. Tig a devenit porecla mea.

Cardi B – relaxare acasă

Una dintre cele mai pline de farmec și de succes interprete ale timpului său, iubește provocarea de a se distanța de toate aspectele vieții publice și de imaginea de divă hip-hop îndrăzneață: „Pot să nu fac absolut nimic și să nu merg nicăieri, să nu mă întâlnesc cu nimeni, să uit de machiaj și de toate hainele mulate”.

 

Nicole Kidman – îngrijirea de sine și puțin fitness

Actrița australiană ne dezbate puțin de la „plăcerile vinovate” ale vedetelor și adaugă o notă sănătoasă la selecția noastră. „Îmi place să-mi fac manichiura și să mă mențin curată și ordonată. Simplele ritualuri zilnice de îngrijire îmi oferă o plăcere incomensurabilă. De exemplu, mă simt foarte bine când fac un duș fierbinte după alergare. Pielea mea nu mai are nevoie de machiaj – arată sănătoasă și fresh”.

Mariah Carey – băi de lapte

Interpreta, compozitoarea și filantroapa americană, Mariah nu stă niciodată pe loc și ține mereu pasul cu vremurile – și nu doar în ceea ce privește viața sa profesională. De exemplu, anul trecut, Carey a dezvăluit unul dintre obiceiurile sale neobișnuite de frumusețe. „Eu fac adesea băi cu lapte. Da, uneori folosesc laptele ca produs beauty. Totuși, nu voi mărturisi toate secretele: nu este singurul truc din arsenalul meu”.

Chloe Kim – gustări în pat

Atleta americană și campioana olimpică la Jocurile Olimpice se antrenează de dimineața până seară, așa că nu este de mirare că metoda sa preferată de relaxare este să se întindă în pat, să-și mănânce prânzul în pijama și să navigheze pe internet. „Îmi place să stau în pat, să nu fac nimic și să mă bucur de mâncarea mea preferată. În astfel de zile, am întotdeauna la îndemână un computer, o gustare și o pijama confortabilă. Cu astfel de tovarăși aș putea trăi ani de zile fără necesitatea de a ieși undeva”, a recunoscut sportiva.

Vera Wang – baie cu lumânări

Vera Wang, celebra creatoare de rochii de mireasă, atrage puterea și inspirația, seara făcând baie într-o atmosferă romantică și relaxantă: „Seara mea începe cu o baie fierbinte, în care petrec destul de mult timp. Aprind o lumânare pentru o atmosferă confortabilă, conectez știrile și încerc să recuperez toate informațiile pe care le-am pierdut pe parcursul zilei. Acest tip de ritual este perfect pentru mine: îmi recapăt respirația, mă acord pentru un somn liniștit – este un moment din programul meu foarte important”.

Pat McGrath ─ mai multe SPA

Celebrul make-up artist din Marea Britanie preferă să se relaxeze experimentând cu o varietate de tratamente SPA: „Ador să merg la SPA în diferite colțuri ale lumii. Aș spune că sunt cu adevărat obsedată de ele”.

Lupita Nyong’o ─ meditații

Actrița kenyan mexicană este serios interesată de practicile meditative. „Întotdeauna am fost interesată de meditație, dar credeam că este o experiență mai degrabă mistică, ca și cum aș fi ieșit din această realitate”, a spus Lupita. „Imediat după ceremonia Oscarului din 2019, m-am hotărât asupra unei practici de meditație de zece zile și a fost o adevărată fericire. Munca mea este împărțită în două părți – actorie și interacțiune cu oamenii – cea din urmă necesită o cantitate enormă de energie. După un eveniment atât de mare ca „Oscar”, am simțit o mare nevoie de recuperare. Am stat singură cu mine însămi și mi-am ascultat corpul și rațiunea. Și asta m-a ajutat foarte mult. În lumea modernă, trăim de la o supărare la alta iar, la un moment dat, trebuie să ieși din acest ciclu nesănătos”.

Martha Stewart – untul de arahide

Femeia de afaceri și scriitoarea americană de cărți despre economia domestică cunoaște la sigur secretele fericirii feminine, dar le are și pe ale ei proprii. „Ale mele „guilty pleasures” – nu sunt atât de interesante, dar cu siguranță eficiente. O lingură de unt de arahide cu o felie de brânză de casă – ce gustare excelentă! De asemenea, mă răsfăț adesea cu hering murat înainte de culcare – vei fi surprins, dar acesta este extrem de nutritiv și sănătos”.