Ce spune zodia despre personalitatea ta: Portretul fiecărui semn zodiacal!

Multe persoane consideră că destinul și caracterul unui om pot fi citite în stele. O fi adevărat sau nu, n-avem cum să știm, dar putem face un mic experiment. Hai să vedem ce spun stelele despre fiecare zodie în parte și în ce măsură portretul coincide cu personalitatea ta.

Totul despre zodia berbec

Berbecii nu sunt egoiști, pur și simplu știu să trăiască pentru ei înșiși. Ei nu sunt aroganți, pur și simplu nu găsesc de cuviință să zâmbească tuturor. Ei nu sunt obraznici, pur și simplu știu să-și apere interesele. Ei nu sunt geloși, pur și simplu s-au obișnuit să fie singurii. Se spune că cele mai încăpățânate zodii sunt taurii, capricornii și scorpionii. Dar ai încercat vreodată să te cerți cu un berbec?

Femeia berbec este o carte scrisă pentru un bărbat adevărat. Dacă nu o înțelegi, înseamnă că nu a fost scrisă pentru tine! Berbecul trebuie îmbrățișat când e supărat, sărutat când e deprimat și înțeles când își face de cap. E uimitor că berbecii nu au dispărut încă, luând în vedere cât sunt de naivi, sinceri și creduli.

Mulți oameni așteaptă weekend-ul, vacanța și sărbătorile ca să se relaxeze. Berbecul găsește de cuviință să se relaxeze în fiecare zi. Încrederea unui berbec e ca celulele nervoase: nu se recuperează. Prin urmare, gândește-te de două ori înainte să-l superi, să-l minți sau să-l înjosești. Berbecii nu au fost niciodată perfecți, dar mereu au avut personalitate.

Totul despre zodia taur

Paradisul unui taur este orice loc de pe Pământ unde nu există alarme de dimineață, zile de luni și șefi bădărani. Bărbații cred că femeile au nevoie de tipi duri, cu portofelul generos, dar 9 din 10 femei taur și-ar alege un bărbat bun și grijuliu, care amintește de un urs prietenos. Femeile taur sunt alea alături de care e greu să trăiești, dar fără de care viața își pierde sensul.

Dacă un taur vrea ciocolată, atunci se duce și mănâncă ciocolată. Pentru că dacă va mânca în locul ei fructe, legume, salată, pește etc, într-un final, oricum va mânca și ciocolată. Taurii sunt extraordinar de perseverenți și încăpățânați, dar mai puțin egoiști decât berbecii. Taurii sunt buni familiști. Un bărbat taur va face tot posibilul ca familia lui să fie fericită. Ei sunt protectori, devotați și prietenoși.

Totul despre zodia gemeni

Gemenii sunt joviali și făloși. Ei adoră oamenii care îi tratează bine și chiar dacă nu vorbesc cu tine, nu înseamnă că nu te apreciază. Gemenii nu sunt o bomboană care să fie pe placul tuturor, ei sunt o alună pe care nu toată lumea o poate sparge! Deviza gemenilor e că dacă nu poți, dar vrei cu adevărat, atunci trebuie!

Dacă gemenii vor să facă pe cineva fericit, atunci își vor atinge scopul cu orice preț. Și așteaptă de la alții să dea dovadă de aceeași atitudine. Nu vei putea afla niciodată ce se ascunde în sufletul lor dacă ei înșiși nu își doresc acest lucru. Iar dacă și-au deschis sufletul, înseamnă că ți-au alocat un rol foarte important în ierarhia personală a lor.

Gemenii pot fi surprinși și cuceriți doar prin dragoste – sinceră, pură, adevărată. Femeile gemeni preferă bărbații inteligenți și siguri de sine, care sunt gata să își asume responsabilitatea pentru viața lor. Doar sub aripa unui bărbat adevărat, o femeie gemeni poate înflori cu adevărat.

Totul despre zodia rac

Racii sunt romantici și emotivi. Ei sunt foarte receptivi la problemele celorlați și mereu sunt gata să dea o mână de ajutor. Ei sunt calmi, răbdători și cei mai autentici familiști. Ei au două personalități – una sociabilă, iar alta timidă și retrasă. Dacă racul are încredere în tine, înseamnă că te apreciază foarte mult. Niciun alt semn zodiacal nu va face pentru tine ceea ce poate face un rac.

Racii iubesc necondiționat, ceea ce îi face foarte vulnerabili. Dacă ai trădat vreodată un rac, el nu te va ierta niciodată. Totodată, racilor le este greu să accepte dacă persoana iubită se supără pe ei. Din fericire, acest lucru se întâmplă rar, pentru că racii nu dau niciodată motive de supărare. Ei sunt sinceri, devotați și au întotdeauna cele mai bune intenții.

Totul despre zodia leu

Leii sunt prietenoși, răbdători și calmi. Alături de lei te vei simți întotdeauna în siguranță. Mentalitatea lor poate fi exprimată în felul următor: ”nu încerca să mă judeci, pentru că îți voi demonstra contrariul”. Niciodată nu vei putea controla un leu, indiferent dacă este bărbat sau femeie. Voința lor este de invidiat. Cu toate astea, leii sunt foarte sensibili, deși mereu încearcă să ascundă acest lucru.

Când sunt nervoși, ei pot să spună o mulțime de lucruri urâte, pe care mai târziu neapărat le regretă. Vrem nu vrem, așa e natura lor. Leii sunt vanitoși și au motive să fie așa, deoarece nu se dau bătuți niciodată. Dacă îi spui unui leu să plece, să știi că nu se va mai întoarce. Prin urmare, ai grijă cu orgoliul său.

Totul despre zodia fecioară

Fecioarele sunt înțelepte, sigure de sine și sincere în tot ceea ce fac. Atunci când o fecioară te iubește, poți să fii sigur că o face cu adevărat. Indiferent dacă vorbim de un bărbat sau de o femeie. Fecioara îți va da tot ce are. Ea crede în naturalețe, bunătate și sinceritate. Fecioarele sunt foarte înțelepte și dacă spun ceva, aproape întotdeauna au dreptate. Prin urmare, ar fi decent să nu le contrazici.

Un nativ fecioară este plin de îndoieli. El mereu se va gândi cum ar fi putut proceda altfel, cum ar fi putut face mai bine. Fecioarele se îngrijorează foarte mult, cu toate că înțeleg bine că nu este cazul. Zodia fecioară va pune totul la suflet, prin urmare ai grijă ce îi spui.

Totul despre zodia balanță

Deși balanțele ar trebuie să fie calme și cumpătate, deseori se întâmplă invers. La fel ca fecioarele, balanțele pun la îndoială deciziile și acțiunile lor și se află mereu în căutarea versiunii perfecte a lor. Dar sunt gata să se accepte. Ele vor alege să fie urâte pentru ceea ce sunt, în loc să fie iubite pentru ceea ce nu sunt. Ele vor să se socializeze, dar le place și singurătatea. Ele zâmbesc, chiar și atunci când poartă o mare durere în suflet.

Balanțele nu știu ce își doresc cu adevărat. În schimb, știu cu certitudine ce nu își doresc. Firea lor este creativă, inocentă și independentă. Balanțele au o minte subtilă și ageră, pe care nu ezită să o scoată în evidență prin comentarii ironice. Din acest motiv, unii le consideră neserioase. Dar nu există persoane mai serioase și mai responsabile decât balanțele.

Totul despre zodia scorpion

Viața unui scorpion este o luptă nesfârșită dintre calm și accese de energie. Ei sunt introvertiți, dar știu să joace rolul de extravertiți, când contextul le cere acest lucru. Nu întâmplător, scorpionii sunt buni oratori și buni vânzători. Totul se datorează intelectului lor ultraflexibil. Dar de la multă minte, scorpionii se simt mereu singuri și neînțeleși. De altfel, ei simt totul foarte profund. Bărbații scorpioni sunt foarte sentimentali, în timp ce femeile scorpion sunt energice și pragmatice.

Scorpionii nu tolerează minciuna, manipularea și prostia. Și ar fi mai bine să nu-i enervezi. O fi scorpionul sentimental și inteligent, dar dacă îl scoți din sărite, nu se mai poate controla. Pe de altă parte, niciodată nu vei putea manipula un scorpion. Ei stăpânesc cu desăvârșire psihologia inversă, nu degeaba unii îi consideră aroganți și manipulatori.

Totul despre zodia săgetător

Săgetătorii știu de o singură direcție – înainte. Ei sunt puternici și perseverenți. Știu să-și realizeze scopurile și să îi mobilizeze pe cei din jur. Femeile săgetător detestă bărbații slabi. Iar bărbații săgetători, își caută femei la fel de puternice, cu toate că pot fi destul de posesivi. Săgetătorii nu pot fi controlați și au un temperament dificil. Ei sunt super independenți. Le place luxul și pompa, dar știu să aprecieze lucrurile mărunte.

Săgetătorilor nu le place rutina și mereu le arde de experimente. Ei își cunosc adevărata valoare și nu sunt gata să accepte compromisuri. Nativii săgetători au o minte extraordinar de deschisă, dar spre deosebire de scorpioni, sunt suflete mult mai fericite. Ei preferă să ia de la viață totul, acum.

Totul despre zodia capricorn

Capricornii sunt foarte chibzuiți, calmi și obiectivi. Ei sunt oamenii faptelor, nu ai vorbelor. Oamenii obiectivelor, nu ai viselor. Oamenii dreptății, nu ai înșelăciunii. Capricornii au un temperament complicat și nu vor să se încreadă în alți oameni. Dacă ai câștigat devotamentul unui capricorn, înseamnă că ești om de valoare. Lor nu le place să își arate emoțiile în fața altora, dar adoră să îi facă pe alții fericiți.

Capricorii sunt buni conducători. Ei știu să îi mobilizeze pe restul în jurul unei idei și se pricep la dat ordine. Deci nu sunt simpli conducători, sunt lideri. Capricornii sunt buni ascultători și oferă întotdeauna sfaturi bune. Judecă numai după acțiuni și nu sunt influențați de prejudecăți. Deși sunt duri în exterior, în interior sunt romantici și moi.

Totul despre zodia vărsător

Vărsătorii sunt romantici și capricioși. Capricioși în sensul bun al cuvântului. În sensul că știu ceea ce vor și nu sunt gata să accepte mai puțin decât atât. Vărsătorii nu sunt gata să se schimbe pentru nimeni. Ori îi accepți așa cum sunt, ori ești liber să pleci. Totodată, dacă te-au acceptat așa cum ești, nu vor veni niciodată cu reproșuri. Mai mult ca oricare alt semn zodiacal, vărsătorii detestă să fie controlați. Ei iubesc libertatea în toate manifestările ei.

Vărsătorii știu ce vor exact până în momentul când trebuie să aleagă. Când trebuie să renunțe la ceva în favoarea la altceva, vărsătorii sunt panicați, pentru că acest lucru le lezează libertatea. Dar odată ce au luat o decizie, rareori se întorc la ea. Vărsătorii nu iubesc să analizeze. Ei preferă să trăiască aici și acum.

Totul despre zodia pești

Pe cât sunt de loiali, pe atât sunt de sensibili. Să rănești un pește e un păcat capital, pentru că la fel ca racii, ei sunt niște romantici incurabili, care vor să iubească și să se simtă iubiți. Peștilor nu le plac limitele și regulile. Ei sunt creativi, flexibili și emotivi. Femeile pești au nevoie de un bărbat care să le ofere siguranță și încredere, iar bărbații pești au nevoie de o femeie visătoare, pentru a visa și a-și construi un viitor frumos împreună.

Peștilor le place să fie înconjurați de oameni și este în natura lor să îi ajute pe alții. Ei sunt psihologi foarte fini și deseori se refugiază în lumea lor imaginară pentru a analiza diferite lucruri. Din acest motiv, unii pești pot fi leneși și se motivează foarte greu.

Citește și: 4 semne astrale feminine care se remarcă mereu, din mulțime