Ce poate spune mersul unei femei despre starea de spirit și personalitatea ei

Mersul poate spune multe despre caracterul unei femei, starea ei de spirit, statutul său social și chiar trădează gândurile sale secrete. În orice caz, așa spun experții britanici, care au efectuat o cercetare în acest sens.

Mers săltăreț
Un mers elastic, ușor sărit, este caracteristic persoanelor tinere, nesăbuite, care se mulțumesc de destinul lor. Acest tip de mers dezvăluie că proprietarul său are un bun simț al umorului, este visător și deține o personalitate remarcabilă.

Cu toate acestea, uneori în așa mod se maschează dorința de a părea așa, dar de fapt, femeia este îngrijorată de ceva. O manieră energică de mers pe jos permite, în acest caz, să ascundă starea proastă de spirit.

Mers lent, genunchii abia îndoiți
O femeie care rătăcește încet, fără a-și îndoi genunchii, este cel mai probabil o doamnă de vârstă înaintată sau suferă de dureri de articulații. Dacă vorbim despre o tânără, acest lucru poate indica încredere în sine, suspiciune excesivă, timiditate.

Pas larg, încrezător
Maniera îndrăzneață este, de obicei, caracteristică doamnelor încrezătoare în sine, autosuficiente. Proprietarii unei astfel de maniere masculine de mișcare sunt întreprinzători, știu ce vor și cu siguranță își vor atinge obiectivele.

Cu toate acestea, viața lor personală nu este adesea ușoară.

Mers cu pași mici

Acest obicei de mers indică faptul că o femeie este extrem de atentă. Proprietarul unei astfel de mersuri pășește pe călcâi, apoi pe deget, și nu stă niciodată complet pe picior.

De obicei fetele și femeile care au haos în viața lor personală merg în așa mod. De regulă, acestea sunt personalități amabile și romantice, cufundate în lumea lor interioară.

Mers constant, calm
O femeie obișnuită să meargă calm, măsurat, este extrem de atentă și reținută în viață. Nu se grăbește niciodată și nu cedează deșertăciunii.

Totuși, nu vă înșelați când vedeți o doamnă mergând încet. În spatele unei aparențe fragile se află o personalitate calculatoare care preferă să trăiască cu o minte rece.

Un mers măsurat trădează, de asemenea, femeile singure în căutarea unui partener de viață. În acest caz, ea merge încet, balansându-și șoldurile și atrăgând astfel atenția potențialilor parteneri.

Mersul feminin
Standardul de atractivitate la bărbați a fost întotdeauna persoana care a atins un ritm clar și i-a legănat șoldurile. Desigur, acest lucru nu se poate face fără tocuri înalte.

O femeie care se mișcă în acest fel își cunoaște punctele forte și știe să le folosească pentru a-și atinge obiectivele și își poate transforma punctele slabe în puncte forte.