Câte chibrituri sunt în imagine? Foarte puțini dintre oameni sunt capabili să ofere răspunsul corect!

Ai vrea să iei o pauză și să îți pui un pic creierul în mișcare? Verifică chiar acum, cât de atent ești și dacă ai un spirit de observație dezvoltat!

Am găsit o ghicitoare neobișnuită pentru tine. La prima vedere, nu e nimic complicat în ea. Însă conform statisticei, 99% din oameni nu reușesc să ofere un răspuns corect!

Așadar, câte chibrituri vezi în imagine?

Dacă ai numărat 10 chibrituri, mai încearcă o dată. De fapt, unele dintre ele pur și simplu se reflectă în corpul de oglindă a brichetei. Pentru a simplifica problema, privește imaginea fără efectul de reflexie.

Crezi că în realitate sunt 8 chibrituri? Și din nou e un răspuns greșit! Încă nu ai priceput, în ce constă trucul? Atunci găsește răspunsul în imaginea ce urmează.

De fapt, pentru această fotografie a fost nevoie de 7,5 (șapte și jumătate) de chibrituri. Pentru ca chibritul, care se află în spatele brichetei în partea dreaptă de jos, să încapă după brichetă, el trebuie să fie rupt în jumătate.

Cei mai atenți ar putea observa, că pe capacul brichetei se reflectă încă o bucățică dintr-un chibrit. În general, acest chibrit se află în spatele cadrului, de aceea ar putea să nu fie luat în considerare. Dar, dacă ai considerat că răspunsul este 8,5, putem spune că și această variantă este acceptabilă.