Casa e oglinda unei femei: 5 semne ale femeilor care își respectă casa!

O casă este alcătuită din pereți și bârne. Dar “acasă” se construiește din dragoste și vise. De aceea, casa trebuie tratată cu respect. Când nu există respect pentru casă, aceasta încetează să mai fie un loc sacru. Și pereții încetează să mai fie pereți. Nu orice om știe să-și respecte propria casă. Acest lucru este ușor de verificat. Iată 5 semne ale unei femei care își tratează casa cu respect.

1. Dacă faci curat regulat, dacă menții ordinea și confortul în casă, dacă ții lucrurile la locul lor, înseamnă că ai respect față de sine și față de propria casă.

2. Dacă porți haine curate, dacă te îmbraci frumos chiar și acasă, dacă nu lași hainele oriunde îți trece prin cap, înseamnă că ții la casa ta și la propriul confort.

3. Dacă înfrumusețezi casa regulat, dacă îi cumperi cadouri și dacă nu o lași în voia sorții atunci când se întâmplă lucruri rele, înseamnă că o tratezi cu respect.

4. Dacă nu strigi, nu te lamentezi, nu bârfești și nu te gândești negativ în propria casă, casa îți va deveni și paradis, și adăpost, atât pentru trup, cât și pentru suflet.

5. Dacă nu lași pe oricine să intre în casa ta, dacă îți ferești casa de oameni răi și dacă îți tratezi oaspeții cu respect, înseamnă că și față de casă ai aceeași atitudine.

Acestea sunt cele cinci semne de respect față de propria casă: un loc de protecție, de refugiu și de răgaz. Și acestea sunt cele cinci semne ale respectului față de sine. Deoarece casa este oglinda sufletului tău. Oglinda personalității, a minții și a obiceiurilor. Cu cât arătăm mai mult respect față de casă, cu atât simțim mai mult protecția ei. Și chiar dacă suntem departe de casă, ea ne protejează prin însuși faptul că există. Casa este un simbol al protecției și al vieții însăși.