Casă de vis, de doar 27 metri pătrați, realizată din bușteni: vezi cum arată aceasta din interior !

Majoritatea locuitorilor mega-orașelor visează la o casă la țară confortabilă. Și cu atât mai mult, dacă se află într-un loc pitoresc, atunci toată lumea va dori să trăiască într-o astfel de casă din bușteni.

Compania elvețiană The Little Log House a decis să transforme în realitate o casă mică și confortabilă, care va atrage pe mulți. Și ea a proiectat un model minuscul din bușteni cu o suprafață de doar 27 de metri pătrați.

#1

În ciuda spațiului  mic, interiorul casei din bușteni este foarte bine gândit. La parter există un living confortabil, bucătărie și sufragerie.

#2

O canapea, scaune și dulapuri încorporate sunt ușor de amplasat în sufragerie. Bucătăria are suprafață de lucru.

#3

În dulapuri și rafturi suspendate poți depozita diverse ustensile și produse necesare. Pentru a economisi spațiu, frigiderul a fost așezat sub blat.

#4

Sufrageria are o masă mare și scaune din lemn natural. Decorul interiorului este o lampă mare care atârnă peste masă.

#5

În spatele bucătăriei este o baie cu duș și toaletă.

#6

O scară din lemn duce la etajul al doilea. Aici spațiul este împărțit în 2 dormitoare. Una dintre ele este mai mare decât cealaltă cameră. Are un pat dublu, o canapea și dulapuri. Are acces la un balcon spațios. Al doilea dormitor este foarte mic, dar destul de confortabil.

#7

Compania Little Log House este specializată în producția de case unice din lemn. Arhitecții pot modifica unele modele în funcție de dorințele clientului.

#8

Fiecare casă este construită manual, apoi dezasamblată și trimisă în diferite țări din Europa, SUA și Canada. La sol, muncitorii adună coliba.

#9

Cabanele din lemn sunt încă mai populare decât casele construite din cărămidă sau din alte materiale moderne. În astfel de cabane din bușteni, odihna va fi completă și poți abandona complet viața de zi cu zi a orașului.

O casă din lemn oferă avantaje plăcute în ceea ce privește confortul, căldura, precum și este prietenos cu mediul. Lemnul este material bioenergetic și ecologic. Flexibil, rezistent, ușor și durabil, lemnul este potrivit pentru majoritatea terenurilor și construcțiilor. Se recomandă folosirea lemnului în construcții și în zone seismice.

Dar tu ți-ai dori o astfel de casă la țară ? Așteptăm să ne scrii impresiile tale mai jos în comentarii ! De asemenea, dacă ți-a plăcut acest articol, nu uita să-l distribui și prietenilor tăi !