Căpșuni, Albuș de ou și Iaurt: ce alte produse din frigider poți folosi pentru îngrijirea pielii

Astăzi, oamenii sunt îndemnați să creadă că nu există sfaturi și trucuri de frumusețe ușoare și ieftine care să necesite doar produse naturale. Acest lucru nu este surprinzător, având în vedere că industria frumuseții – este un imperiu de aproape 300 de miliarde de dolari și că o femeie cheltuiește în medie aproximativ 15 dolari numai pe machiaj. Deci, îngrijirea pielii poate fi atât accesibilă, cât și eficientă în același timp. Este necesar doar să știm ce produse din frigider pot ajuta la dobândirea și păstrarea frumuseții și a tinereții.

Castraveți proaspeți

Un astfel de produs este bun pentru pentru hidratarea pielii, ameliorează cearcănele dacă sunt plasate pe zona periorbitală (zona din jurul ochilor, care include pleoapele superioare și inferioare, sistemul lacrimal) și redau un ton sănătos. Pentru a pregăti o mască, ia un castravete rece, taie-l în rondele și întinde-l pe toată fața.

 

Căpșuni

Au un efect de albire – persoanelor cu pielea sensibilă de recomandă de utilizat cu produse lactate fermentate. Sucul de căpșuni poate fi folosit atât pentru a șterge fața, cât și în calitate de mască.

Albuș de ou

Ouăle sunt utilizate frecvent în rețete de medicină tradițională, inclusiv în crearea produselor pentru păstrarea tinereții și a frumuseții. Albușul de ou trebuie bătut până la o consistență spumoasă și amestecat cu câteva picături de suc de lămâie: această mască este potrivită pentru persoanele cu pori dilatați și are un efect de albire.

Avocado

O altă „comoară” de substanțe benefice pentru menținerea pielii frumoase și tinere. Poate fi folosit în calitate de mască nutritivă, zdrobindu-l cu o furculiță și adăugând o lingură de miere.

Iaurt

Iaurtul este un produs obligatoriu în fiecare frigider – desigur fără aditivi. Combinat cu miere și turmeric (1-2 lingurițe) este excelent pentru combaterea inflamației și curățarea pielii – o rețetă venită din India.

 

De asemenea, nu uita de importanța și beneficiile legumelor și fructelor. Orice mască de legume sau fructe conține antioxidanți „vii” sub formă de vitamina C naturală, care are un efect de întinerire, stimulează exfolierea pielii și îmbunătățește respirația celulară.