Când dorm, pisicile distrug energia negativă absorbită de la om

Pisicile cu adevărat sunt niște creaturi uimitoare. În viața lor e mai multă magie decât putem noi să ne imaginăm. Așa pisicile nu ne apără casa doar de șoareci, ci și de spiritele rele sau energia negativă.

Aceste animale sunt cunoscute pentru capacitatea de a detecta energia negativă și de a o transforma în una pozitivă. Iată de ce majoritatea oamenilor se simt împăcați când se află în preajma unui pisoiaș drăguț.

Pisicile ne pot vedea aura și schimbările care apar la ea, oricât de nesemnificative ar fi. Ele pot pătrunde în ea și o pot „repara”. Cât de ciudat n-ar suna, însă pisicile sunt capabile să scape omul și de boli. Din punct de vedere spiritual, pisica te ajută să te ții tare. În budism, pisica este reprezentată ca un adăpost temporar pentru sufletele oamenilor puternici spiritual.

Pisicile pot arăta stăpânului prezența a ceva străin în casă. Dacă vezi cum pisica se zburlește privind în gol, înseamnă că ea vede ceva ce nu poți vedea tu.

Demonstrându-și atașamentul, aceste animale de companie împărtășesc cu oamenii din vibrațiile lor. Ai avut vreodată ocazia să mângâi o pisica care stă pe pieptul tău și să simți instantaneu o ușurare? În aceste momente, are lor schimbul de vibrații.

Deși unii consideră piscile drept niște creaturi leneșe, în acest sens există o explicație. În timpul somnului, pisica scapă de energia negativă pe care a luat-o de la tine. În timp ce doarme, pisica este mai utilă decât crezi.

Unii spun că pisicile sunt o întruchipare vie a îngerilor. În cartea sa, Peter Croft, scria că atunci când era trist avea senzația că în pisica sa era un înger păzitor. Potrivit scriitorului, animalul său de companie avea ceva neobișnuit, care l-a influențat puternic.