Aurelio Sanchez: make-up artistul ce se transformă în celebrități cu ajutorul machiajului

Măiestria cu care unii make-up artiști stăpânesc produsele cosmetice uimește pe zi ce trece, demonstrând cât de real este posibilitate de a te transforma într-o altă persoană cu ajutorul machiajului. Un exemplu demn este stilistul Aurelio Sanchez care a devenit celebru în întreaga lume datorită transformărilor sale personale în celebrități. Copierea lui demonstrează că prin alegerea corectă a produselor cosmetice și utilizarea lor se pot obține rezultate excelente.

Make-up artistul își exersează munca originală pe el însuși. Exemplul său arată că se poate reîncarna cu ușurință în oricare dintre vedete. Aproape 100 de mii de oameni sunt abonați la microblogul make-up artistului și urmăresc în fiecare zi activitatea bărbatului.

Unele dintre lucrările talentatului bărbat sunt atât de realiste încât fanilor le este greu să spună unde este adevărata celebritate și unde este Aurelio cu machiaj. Lucrările sale includ machiaje care arată ca și cântăreața Cher, Lady Gaga și chiar Mackle Jackson.

Cântăreața Mariah Carey are ochi expresivi, pe care îi subliniază în mod regulat cu ajutorul machiajului. Make-up artistul a ținut cont de acest lucru și a creat un machiaj izbitor. A evidențiat zona pomeților cu un fard de obraz expresiv.

Cântăreața Cher are ochi mari și expresivi. Ochii au fost cei pe care make-up artistul i-a pus în evidență. Și-a făcut sprâncene asemănătoare și a folosit corector și bronzator pentru a crea același nas ca al celebrei cântărețe.

Lady Gaga folosește adesea machiaje strălucitoare atât pe scenă, cât și în viața de zi cu zi. Make-up artistul a remarcat această nuanță și a realizat un machiaj cu accent pe ochi. De asemenea, a evidențiat buzele cu un ruj strălucitor.