Au mers la salon ca să devină mai frumoase, dar viața le-a pregătit o surpriză: 10 femei care au regretat vizita la stilist!

Fiecare femeie își dorește să fie și să se simtă frumoasă și acest lucru este cât se poate de natural și firesc. De regulă, femeile se descurcă singure cu această sarcină, cu ajutorul setului de machiaj, produselor de îngrijire a tenului și a părului, diferitor trucuri, tehnici și instrumente care le evidențiază rafinamentul.

Dar atunci când e vorba de ocazii deosebite, multe femei își încredințează fața profesioniștilor. Până la urmă, ei știu mai bine ca oricine să sublinieze frumusețea unei femei, nu-i așa? Ei bine, nu întotdeauna. Hai să vedem ce s-a întâmplat cu eroinele noastre de astăzi atunci când au decis să apeleze la “profesioniști”.

Citește și: Simplu și eficient: 10 trucuri de machiaj ca să arăți mai tânără cu 10 ani!

Cât fard poate fi aplicat pe fața unei femei fără ca acesta să cadă? Cred că doar această întrebare îl frământa pe machieur atunci când s-a apucat de lucru.

Avem multe întrebări fără răspuns – De ce? Ce era în capul stilistului și al clientei? Unde a dispărut bunul gust? De ce asta ar trebui să fie atrăgător? Lista poate fi continuată la infinit.

Un machiaj numai bun de speriat copiii – ce formă, ce nuanță, ce contur!

Ziceați că sprâncenele groase și dense sunt din nou în vogă? Pe bune?

Vă implor, găsiți-o cineva și spuneți-i că este extraordinar de frumoasă și atrăgătoare fără nici un strop de machiaj. Uneori, femeile nu sunt conștiente de cât de grațioasă poate fi naturalețea lor.

Citește și: Foto înainte-după machiaj: 9 dovezi uimitoare că machiajul este o magie

Nimeni nu se naște învățat, dar unii timp de o viață așa și nu mai învață nimic. De exemplu, acest make-up artist.

Risc să presupun că machieurul a exagerat un pic cu cantitatea de luciu, dar la ce se gândea femeia când s-a resemnat?

Ce părere ai despre acest machiaj? Stânjenitor, nu? Mai ales în timpul unei conversații.

Când nu știi să ții cont de tonalitatea tenului și culoarea părului, obții ceea ce obții.

Deci, chiar nu știu ce să spun. Cel mai tare mă stânjenesc accentele din colțul ochilor și sub pleoape, luciul buzelor și lucrul cu fruntea. Femeia arată misterios și de o frumusețe demonică, dar un asemenea machiaj se potrivește doar pentru petreceri tematice.

Citește și: 5 trucuri simple de machiaj, care te vor face să arăți cu 10 ani mai tânără