Atenție, zâmbete care îți fură inima ! Cine sunt cei mai frumoși actori japonezi și ce istorie au în spate ?

Atenție, atenție ! A fost realizat un sondaj cu întrebarea: „Care dintre actorii japonezi au un zâmbet frumos atât pe ecran, cât și în viața reală ?”. Un articol pentru a înveseli și a fi încă o dată surprins de misteriosul suflet japonez. Să aruncăm o privire la clasament !

Locul 1: Abe Hiroshi

Născut pe 22 iunie 1964, cel mai mic din familie. Și-a început cariera ca model carismatic pentru revistele Nonno și Men’s Nonno și și-a făcut debutul în actorie în 1987. După aceea, a câștigat popularitate în dramele „Trick” și „Convinced Bachelor”.

Avea o imagine consacrată de burlac, ceea ce nu l-a împiedicat să anunțe la o conferință de presă din 20 noiembrie 2007 că este căsătorit cu o femeie mult mai tânără. Acum are două fiice.

Locul 2: Sato Takeru

Ei bine, cum fără el ?  S-a născut pe 21.03.1989 și a debutat în 2006 în drama Princess Di. El a jucat baseball încă din școala elementară și a fost membru al clubului de baseball când era în liceu. Poziție: centru stânga.

Locul 3: Takenouchi Yutaka

Are o reputație de actor cu o voce grozavă. În 2017, producătorul-șef Tomoaki Iso a spus despre Takenouchi: „Este o persoană foarte serioasă”.

În 2012, a rămas la New York, SUA, pentru a lua lecții de actorie. De asemenea, a început să studieze limba chineză și thailandeză.

În aprilie 2014, le-a dăruit părinților săi un conac scump, dar în august același an, tatăl său a murit de cancer pulmonar. Gândul „Nu știu ce se va întâmpla mâine” l-a determinat să ia o decizie și și-a părăsit agenția, trecând la freelancing.

Locul 4: Suda Masaki

Născut pe 21 februarie 1993, cel mai mare din familie, a debutat ca actor în 2009. Este fericitul soț al frumoasei Nana Komatsu.

Hobby: coaserea hainelor. El a spus: „Dacă urmărești mișcarea acului, nu trebuie să te gândești la nimic în plus, ci dimpotrivă, creierul tău se odihnește. Ce fac cu mașina de cusut este (pentru că nu pot bea alcool) la fel cum aș bea bere după muncă.

Specialitatea sa este matematica, iar când a jucat rolul unui matematician în filmul „ Marele Război al lui Arhimede ”, a rezolvat cu adevărat probleme.

Locul 5: Oguri Shun

Ei bine, s-a născut pe 26 decembrie 1982, cel mai mic din familie. De la 11 ani a lucrat ca figurant, iar in 1998 a debutat intr-o drama.

Pe 12 martie 2012, el și-a anunțat căsătoria cu modelul și actrița Yu Yamada. Acum este un tată fericit a trei copii.

În vara lui 2019, a fost la Los Angeles timp de 9 luni pentru a studia limba engleză, totuși, din cauza problemelor globale, s-a întors în Japonia abia în iulie 2020.

În 2020, a jucat rolul unui reporter de ziar în filmul „Vocea păcatului”. Astfel a câștigat premiul pentru cel mai bun actor la mai multe premii de film ale anului, inclusiv Premiul Academiei Japoniei și Premiul Hochi Film.

În 2021, și-a făcut debutul la Hollywood în Godzilla vs. Kong. Anul trecut, a jucat în drama istorică 13 Lords of the Kamakura.

Dar tu pentru cine ai vota dintre ei ? I-ai recunoscut ? Așteptăm să ne scrii mai jos în comentarii cine consideri că este mai simpatic !