Anii ’80 și ’90 sunt din nou la modă! Idei elegante de stil ale Prințesei Diana

Moda anilor ’80 și ’90 a ajuns din nou pe piedestal poziționându-se sigur și ferm în ratingul celor mai actuale tendințe ale vremii. Luând ca exemplu look-urile elegante ale Prințesei Diana, acest articol va analiza în detaliu care sunt tendințele majore care au venit până la noi de departe din acele vremuri pline de culoare.

Blugi cu talie înaltă și croială dreaptă + centură lată + cămașă oversize simplă, dintr-o țesătură naturală – o ținute care putea fi des văzută la celebra prințesă Diana.

Un tricou alb + jachetă oversize + blugi basic cu talie înaltă și croială dreaptă – o ținută la modă purtată de Prințesa Diana la vremea ei și care în 2022 este și mai relevantă ca niciodată.

Un costum cu pantaloni din in de calitate, asortat cu un tricou monocrom, este un look minimalist care și-a “făcut loc” la noi din anii ’80 și ’90.

Pantaloni largi cu talie înaltă + cămașă monocromă de calitate cu mânecă scrută – o ținută perfectă des văzută pe prințesa Diana și care nu-și pierde relevanța nici acum, fiind foarte populară printre fashionistele de astăzi.

Fustă de bază cu croială dreaptă + un sacou cu siluetă feminină – o ținută elegantă capabilă să o facă atrăgătoare nu doar pe Prințesa Diana, ci și pe orice fashionistă modernă a secolului XXI.

Imprimeul houndstooth este o întoarcere la anii ’80 și ’90 și este adesea văzut în prezentările de modă contemporane ale noului sezon.

Bluze cu mâneci bufante + o fustă cu siluetă minimalistă + un accent pe talie sub forma unei centuri late – o versiune chic a unui look elegant care a redevenit relevant după o vreme.

Ținutele neon strălucitoare, rochiile wrap, precum și imprimeurile la modă cu buline sunt tendințe elegante în industria modei care au venit la noi încă din anii 80 și 90.

O altă tendință actuală pentru 2022 ce putea fi văzută pe inconfundabila și sofisticata Prințesă Diana – rochia de tip halat cu fustă plisată și accent în talie.

Rochia maxi minimalistă din sifon în culori complementare și mov intens este o ținută capodoperă care a fost la apogeul popularității sale în anii ’80 și ’90 și continuă să ne încânte din nou în 2022.