Ai da orice ca să te plimbi pe acolo! Podul spiral cu o lungime de 3000 de metri. Află în ce țară e

Un uimitor turn de observație, numit Camp Adventure, este situat la o oră distanță de Copenhaga, în pădurea Gisselfeld Klosters Skove în Danemarca.

Podul robust, lung de aproape 3000 de metri, a fost construit pentru a se răsuci prin pădure, până când poteca se termină la poalele turnului de observație, cu înălțimea de 148 de metri. Acest turn de observație arată ca o ramă spiralată care se întinde deasupra copacilor.

Turul „Treetop” include două trasee diferite: unul îți permite să te plimbi pe pământ, în timp ce traseul înalt, care trece de vârful copacilor, îți permite să admiri pădurea de la înălțime.

Traseul mai înalt trece prin cele mai vechi zone ale pădurii. Turnul și cărările inferioare sunt situate în zonele tinere. Pe aleea înaltă, de asemenea, au loc diverse activități pentru a le povesti vizitatorilor despre istoria și faptele interesante ale pădurii.

După ce Camp Adventure a fost finalizat în 2017, studioul de arhitectură din spatele proiectului, EFFEKT, a câștigat premiul ICONIC pentru „Visionary Architecture”.

Alături de priveliștile uluitoare ale pădurii și lacurilor, râurilor și mlaștinilor, Camp Adventure oferă, de asemenea, multe alte activități, inclusiv linii zip și facilități pentru sportul extrem.