Aceste 5 obiecte îți vor aduce fericirea în casă. Le poți cumpăra chiar azi!

Dacă vrei cât mai repede să scapi de perioada nasoală în care te afli, încearcă să aduci în casă aceste 5 obiecte. Din cele mai vechi tipuri se consideră că ele atrag fericirea și norocul.

1. Usturoiul

Se spune că usturoiul alungă spiritele rele. Dacă îți dorești să menții fericirea cât mai mult în casa ta, păstrează-l în undeva, la vedere. Fă o legătură și agaț-o la cel mai îndepărtat colțișor din casă. Usturoiul îți va ține departe familia și de certuri.

2. Săpunul natural, fără arome

De regulă, este săpunul hand made. Se știe că acesta are proprietăți asemănătoare usturoiului. El alungă răul din orice încăpere. Cumpără un astfel de săpun și pune-l undeva, unde nimeni nu-l va folosi. El trebuie să fie neapărat nou. Se potrivește și săpunul de rufe.

3. Clepsidra

Dacă dorești cuiva o viață lungă, oferă-i în dar o clepsidră. Cu ajutorul ei amâni moartea și alungi bolile. Viața celor ce trăiesc într-o casă în care este clepsidră va trece la fel ca nisipul – ușor și uniform. Necazurile vor veni mai rar.

4. Podcoava

Ar fi perfect dacă a-i găsi o potcoavă întâmplător. Este un semn bun. În caz că nu ai avut acest noroc, fă-ți-l singur. Cumpără o potcoavă, agaț-o deasupra ușii de la intrare și norocul va intra mai des în casa ta.

5. Clopoțelul

Dacă vrei să readuci dispoziția bună în casă, cumpără-ți un clopoțel melodios. Odată cu el vor reveni bucuria și norocul. Atunci când alegi clopoțelul, optează pentru cel din argint sau fier.

Sunetul său trebuie să fie plăcut auzului. Pentru a-l activa, trebuie să-l pui undeva ca să sune periodic. De exemplu, deasupra ușii de la intrare.

Cu timpul, sunetul lui se poate schimba sau se poate reduce. Asta înseamnă că e momentul să agăți altul nou, pentru că cel vechi a adunat prea multă energie negativă.