9 motive pentru care cabinele de toaletă nu sunt acoperite până la podea

Adesea, stând într-o toaletă publică, acordăm atenție spațiului destul de larg de pe părțile laterale și de jos ale cabinei.

De ce este imposibil să închizi complet cabina, ca să nu-ți fie frică să dai ochii cu alți oameni?

De fapt, există mai multe motive pentru care ușile cabinei nu ajung la podea. Unele motive, cum ar fi curățarea simplă, sunt evidente, iar unele nu pot fi gândite imediat.

1. Face cabina mai ușor de curățat

Datorită spațiului deschis pentru scurgerea apei, curățarea devine mai rapidă și mai eficientă.

2. Dacă se întâmplă ca cineva să leșine în cabină, va fi foarte ușor de detectat

Într-o cabină închisă, o persoană poate rămâne inconștientă mai mult de o oră înainte de a fi găsită. Acest lucru este inacceptabil atunci când cineva are nevoie de ajutor de urgență.

Într-o cabină cu podea deschisă, poți observa imediat dacă o persoană leșină și o poți scoate rapid din cabină, deoarece va fi posibil să te târăști de-a lungul podelei pentru a debloca ușa. fără să o spargi.

3. Descurajează consumul de droguri, graffiti și alte comportamente inadecvate

Cu cât oamenii se simt mai puțin izolați de privirile celorlalți, cu atât este mai puțin probabil să încerce să comită vreo infracțiune.

O cabină complet închisă oferă oamenilor un sentiment de intimitate, ceea ce îi inspiră să se implice în activități precum băutul și consumul de droguri.

Numărul unor astfel de încălcări este redus semnificativ, apărând un anumit grad de supraveghere a persoanei din cabină. Aceasta servește drept reamintire că toaleta publică este un loc public și nu un loc pentru afaceri personale.

4. Este mai ieftin și mai ușor la instalare

Ușile mici cu un gol în partea de jos fac inutilă nivelarea podelei și tavanului camerei, iar prețul materialelor este redus.

Prețul produsului final se dovedește a fi de aproape două ori mai mic și devine recomandabil să folosești o versiune mai ieftină și mai versatilă a cabinelor.

5. Acest lucru permite ventilarea mai bună cabinelor. Astfel scapi de mirosurile neplăcute

Adesea, în toaletele publice cu uși de dimensiuni mari există un miros ascuțit și neplăcut.

Intrând într-o cabină ventilată, avantajul circulației constante a aerului devine imediat evident. Deși uneori mirosul din ele nu este nici cel mai plăcut, în majoritatea cazurilor este tolerabil.

6. Ajută coada să se miște mai repede, deoarece poți vedea cu ușurință dacă cabina este ocupată

Pentru a preveni cozile inutile, toți cei care intră în toaletă ar trebui să poată determina cu ușurință dacă cabina este sau nu ocupată.

Acest lucru se poate face cu uși care nu se închid complet atunci când nu sunt utilizate sau cu alte dispozitive de semnalizare a gradului de ocupare, cum ar fi un spațiu în partea de jos a cabinei.

7. Dacă lacătul se rupe, nu vei fi blocat

Încuietorile din cabinele de toaletă nu sunt cele mai fiabile și se rup ușor. Cu toate acestea, cu ajutorul unui gol în partea de jos, poți întotdeauna să părăsești cabina și să nu aștepți salvarea. Aceasta ar putea să nu vină imediat.

8. Încurajează oamenii să fie mai operativi la baie

În toaletă, când oamenii se simt separați de lumea exterioară și uită că alți oameni îi așteaptă, nu se grăbesc să iasă repede de acolo. Într-o cabină parțial închisă, oamenii simt nevoia să se grăbească și să golească mai repede cabina, permițând următoarei persoane să intre.

9. În aceste tipuri de cabine, poți transmite hârtia igienică

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să-l distribui și prietenilor !