9 lifehack-uri banale, care pentru unii au devenit o adevărată descoperire

Numai să nu spuneți că nu știați despre ele!

Oamenii ingenioși împărtășesc aproape zilnic diverse hacks ale vieții. Se întâmplă ca sfaturile lor să fie cu adevărat surprinzătoare, dar mult mai des vorbesc despre descoperiri banale, evidente și pur și simplu ridicole. Iată 9 exemple de astfel de lifehack-uri, care la un moment dat, au devenit o adevărată descoperire pentru cineva. În acest material vă prezentăm 10 cele caraghioase încercări a unor oameni.

1.Lifehack în timpul zborurilor: luați revista din spatele scaunului din față, rotiți-o în forma unui tub și desfaceți-o înapoi. Rezultatul ieșit, poate fi folosit ca un cuier de haine.

2.Hack culinar din viață pentru gătit ouă și becon, la cuptor. Pare o idee îndrăzneață.

3.Un alt hack din viața de la bucătărie, care este numit IQ1000. Autorul acestuia sugerează să depozitați nuggets-urile și gemurile în formele cuburilor de gheață.

4.Acest lifehack este incredibil și promite să vă stimuleze sistemul imunitar cu 50%! Trebuie doar să apucați mânerele ușilor cu un șervețel.

5.Un alt geniu vă sfătuiește cum să spălați o lingură, astfel încât apa să nu vă sară în față. Trebuie să puneți deasupra o furculiță!

6.Pentru a nu spăla deloc vasele, puteți pune o pungă în farfurie. Am mâncat, am aruncat punga – farfuria este curată.

7.Pentru iubitorii cărora le place să mănânce în timp ce șofează.

8.Nu vă veți da seama ce trebuie de făcut atunci când se ridică capacul recipientului pentru paste, atunci când sunt fierte. Trebuie pusă o furculiță deasupra!

9.Un rol pentru vopsit în loc de suport pentru hârtie igienică. Parcă ar fi fost creat pentru asta.