8 greșeli vestimentare comise de bărbați, pe care femeile le consideră stupide!

Pe străzile noastre, bărbați din ce în ce mai sunt mai decenți și mai frumos îmbrăcați. Totuși există și unele lacune. Aici vă voi spune care sunt cele mai nepotrivite și respingătoare 10 greșeli de modă masculină.

Top 8 greșeli de modă masculină:
1.Cel mai rău lucru pe care îl poate face un bărbat este să-și descheie cămașa, astfel încât toată lumea să-i poată admira părul de pe piept. Nu pare atractiv și asta este un lucru cert.

2.Șosetele nu pot fi purtate cu sandale și flip-flops și cu pantaloni scurți.

3. Multe viitoare fashioniste consideră că este deosebit de elegant să porți șosete albe sub cizme negre sau pantofi întunecați. Șosetele albe, trebuie purtate numai cu încălțămintea sport. Și dacă vă încălțați pentru o întâlnire de afaceri, vă rugăm să purtați șosete întunecate cu pantofi întunecați și pantaloni întunecați.

4. Tricouri în plasă – vara, și chiar dacă corpul este păros, brrrr … Erau la modă în secolul trecut, bunicul meu le-a iubit. Astăzi – nu aveți nevoie de asta, vă rog!

5. Alegeți lungimea corectă a cravatei – până la catarama centurii, nici mai mult, nici mai puțin! Și nu ar trebui să fie o scurtă ciupitură. Dar majoritatea bărbaților nu știu acest lucru, chiar și cei care se consideră fani a legăturilor!

6. Nu purtați un costum negru-negru în fiecare zi. La serviciu, într-un restaurant și oriunde altundeva, un costum negru este inadecvat. Există multe alte culori plăcute pentru costum.

7. Huse pentru telefoane mobile puse pe centură erau la modă acum 15 ani. Și dacă sunteți blocați moral în acest timp – poartă-le. Dacă nu, aruncă-l și uită-l)).

8. Pantaloni prea scurți și șosete prea scurte care dezvăluie zone păroase ale picioarelor goale – maniere proaste.