7 tendințe din moda anilor 2000, care acum sunt absurde și puțin incomode

Glamour desăvârșit, pietre strălucitoare și combinații provocatoare – așa putem caracteriza moda de la începutul anilor 2000. A fost o perioadă de burtă goală, bronzare „afumată” și demonstrare deschisă a lenjeriei de corp.
Vedetele din acea vreme dictau tendințele stilului, iar femeile din modă care doreau să le imite au încercat să repete imaginile, în viața reală. Astăzi ne amintim de o epocă trecută și analizăm cele mai nebunești tendințe ale anilor 2000, care, din fericire, au trecut deja în istorie.

Blugi cu talie joasă

Erau purtați masiv de femeile de modă, încercând să arate lumii burțile plate. Inspirat de exemplele lui Britney Spears, Christina Aguilera și Paris Hilton, această tendință a fost încercată cu încredere de către femei cu forme și tipuri de corp complet diferite. Mai ales le-a plăcut să combine blugi joși cu bluze scurte. Pentru a completa aspectul anilor ’00, a fost necesar să străpungă buricul și să-l decoreze cu un cercel strălucitor.

Bikini ieșind de sub blugi

Majoritatea fetelor încă roșesc atunci când își amintesc de această tendință, dar în anii 2000, lenjeria intimă expusă nu a deranjat deloc pe nimeni. Doamnele și-au expus cu îndrăzneală lenjeria intimă și în special femeile disperate de modă au ales în mod deliberat bikini colorați pentru a atrage atenția maximă. În mod surprinzător, în 2020 această tendință a revenit la podiumurile de modă.

Micro-șorți

Pentru a evidenția frumusețea picioarelor, fetele din anii 2000 purtau mini pantaloni scurți. Mulți nu au ezitat și au mers chiar mai departe: au ales modele ultra-scurte, din care fesele „priveau afară”. Micro-șorții erau completați cu tunici și tricouri care se potrivesc în formă.

Șuvițe multicolore

În anii 2000, a fost cel mai popular tip de vopsire a părului. Astfel de experimente cu părul au fost practicate atât de vedete, cât și de oamenii obișnuiți. Problema a fost că nu s-au creat tranziții netede pe păr, iar șuvițele arătau galbene și arse. Din această cauză, această metodă a arătat imagini nenaturale și ieftine.

Leggings scurți

Dacă acum sunt îmbrăcați pentru antrenamente, atunci în anii 2000, chiar și într-un aspect de seară, aceștia erau purtați. Femeilor nu le păsa deloc că leggingșii scurți, scurtau fără milă picioarele și făceau silueta disproporționată. Atunci ei erau combinați cu tricouri și bluze obișnuite, tunici, jachete alungite, rochii de geantă.

Stilul Babydoll

Principalele componente ale acestui stil sunt lucrurile cu talie înaltă și numeroase decorațiuni: volane, arcuri și bibelouri. Astfel de haine au transformat silueta într-o geantă fără formă, au adăugat vizual câteva kilograme și chiar au creat iluzia sarcinii. Dar femeile au continuat să poarte rochii și bluze de babydoll, combinate cu pantaloni scurți și jambiere.

Bronzul artificial.

Aspectul pal al feței,  la începutul anilor 2000 a fost un anti-trend. În acele zile, femeile se străduiau din greu să obțină un bronz pe pielea lor, care uneori se transforma într-o nuanță galbenă sau morcov. Nu a adăugat prospețime, ci a creat doar efectul unui bronz nefiresc, murdar. Dar acest lucru nu i-a oprit pe fashioniste, așa că au folosit în mod regulat autobronzante și au vizitat solarul.