7 secrete de frumusețe ale Judith Boyd – asistentă medicală de 79 de ani care a devenit model de lux

Faceți cunoștință cu Judith Boyd, o femeie care a început să fie recunoscută pe internet după ce și-a sărbătorit cea de-a 70-a aniversare – până la acel moment aceasta a avut o profesie demnă de adminat – asistent medical. Acum Judith are 79 de ani. A început să facă fotografii doar în stoc distractiv, latura ei creativă cerând să fie descoperită, crea look-uri de modă foarte neobișnuite și a devenit astfel o vedetă pe internet. Cum reușeșt aceasta să-și mențină aspectul atragător la această vârstă frumoasă, ne spune chiar ea.

1. Ritualuri de frumusețe

Pe măsură ce îmbătrânim, rutina noastră de înfrumusețare ar trebui să fie mult mai minuțioasă și mai atentă și să dureze mai mult decât atunci când eram mai tinere. Asigurați-vă că citiți formulele și nu vă bazați doar pe reclame sau pe prețurile mici. Produsele decente pot fi găsite în orice segment de preț, dar abordați-le cu înțelepciune.

În medie, Judith are nevoie de aproximativ 40 de minute în fiecare zi pentru tratamentele sale, care includ tratamente de înfrumusețare a întregului corp atât în timpul zilei, cât și seara.

2. Produse indispensabile

Când ai peste 70 de ani, ai trei lucruri esențiale pentru frumusețe: un serum de zi cu vitamina C, o cremă hidratantă foarte bună și o cremă de protecție solară. Există, bineînțeles, multe altele, dar aceste trei produse nu trebuie ignorate niciodată.

3. Stil de viață sănătos – cel mai bun produs cosmetic

Da, acesta este clișeul. Sportul, mersul pe jos, alimentația corectă, echilibrul apei – toate aceste lucruri care îi plictisesc pe mulți oameni sunt cheia unui aspect admirabil atât la tinerețe, cât și la bătrânețe.

4. Savurează și experimentează

Puteți oricând să vă demachiați dacă nu vă iese bine. Te poți mereu schimba dacă ținuta nu ți se potriveșt. Nu vă fie teamă să încercați ceva nou și diferit și, chiar dacă nu reușiți, totul poate fi reparat. Gândiți-vă ce s-ar întâmpla dacă ar funcționa?

5. Nu există reguli

Uitați de fraze precum “este indecent să arăți așa la vârsta ta”, “moda este doar pentru tineri” și așa mai departe. Fiți obiectivi în privința felului în care arătați, dar nu vă faceți griji în privința vârstei. Aspectul tău depinde doar de tine, dacă înțelegi acest lucru și nu mai cauți scuze pe lângă, viața se va schimba, vei vedea.

6. Machiajul este grozav

Un machiaj bine făcut poate face o mare diferență în ceea ce privește aspectul și poate avea chiar un efect de lifting. Deci, de ce să nu profitați de această oportunitate? Judith vede machiajul ca pe o artă care trebuie perfecționată tot timpul și este foarte interesant.

7. Nu mai fi invizibilă

Judith remarcă faptul că multe femei se rușinează de vârsta lor și devin „invizibile”. Nu au nevoie de modă, iau ceva mai simplu și mai discret, pentru a nu ieși în evidență, și nu au nevoie de machiaj – nu au pentru cine să se afișeze. Cu astfel de atitudini începe adevărata bătrânețe.