7 interdicții și reguli de etichetă în diferite țări, pe care ar trebui să le știe un turist adevărat!

Călătorii cu experiență știu foarte bine, ce reguli trebuie respectate, atunci când călătoresc în străinătate sau când zboară. Cu toate acestea, unele țări introduc cele mai neașteptate restricții asupra turiștilor, ceea ce vă poate lua prin surprindere.

Singapore
În această țară, regulile sunt destul de stricte, iar turistul trebuie să le respecte. De exemplu, guma de mestecat, fumatul într-un loc necorespunzător, scuipatul, aruncarea gunoiului și încălcarea regulilor de traversare a străzii, atunci o persoană se poate alege cu amenzi mari. De asemenea, va trebui plătită o compensație monetară dacă turistul nu a lăsat curățenia după ce a vizitat toaleta publică.

Japonia
Când intrați în această țară, trebuie să aveți grijă la droguri, deoarece chiar și medicamentele obișnuite pentru răceală pot fi ilegale aici. De exemplu, medicamentele care conțin pseudoefedrină sunt interzise, ​​iar prezența lor la un turist poate duce la pușcărie.
Germania
Când călătoriți în Germania cu animalul dvs. de companie, trebuie să țineți cont de faptul că unele rase de câini sunt interzise aici. Aceste rase, de regulă, sunt cele care prezintă  pericol în Germania, de exemplu, Mastiff, Staffordshire Terrier, aceasta include și Rhodesian Ridgeback și altele.
Emiratele Arabe Unite
Dubai este o destinație de vacanță la modă, care atrage prin inovații tehnologice și plajele deosebite. Cu toate acestea, această țară este musulmană, prin urmare, contactul între oameni, în special de sex opus, sunt interzise. De exemplu, sărutarea într-un loc public poate duce la închisoare.
Filipine
Experiența de condus automobilul în Filipine este de obicei determinată de ultimele cifre de pe plăcuța de înmatriculare. Există, de asemenea, reguli care limitează condusul cu un scuter: nu puteți călători cu sandale sau desculți.
Italia
În această țară, femeilor supraponderale nu li se permite să poarte haine din poliester, iar bărbaților nu li se permite să poarte fuste. În plus, în Milano o persoană poate fi amendată pentru o dispoziție proastă: legile locale cer un zâmbet pe fețele turiștilor și locuitorilor orașului.
Elveţia
Cei care au permis de conducere nu au voie să conducă automobilul, dacă în mașină este un șofer beat. Astfel, autoritățile luptă împotriva unui număr mare de accidente rutiere. În plus, aici este ilegal să spălați toaleta după ora 22:00. Acest lucru se face pentru a evita zgomotul pe timp de noapte și acest lucru se aplică numai locuințelor private.