7 animale cunoscute de noi, care au cu ce să ne surprindă. Știai curiozitatea despre girafe?

Indiferent cât de mult am învăța despre prietenii noștri planetari, ei reușesc să ne uimească din nou și din nou. Desigur, nu ne întâlnim cu girafe sau hipopotami în fiecare zi, dar faptul că aricii și caprele au apărut pe lista noastră vorbește despre cât de inventivă și diferită este natura și cu simțul umorului, la fel stă bine.

Ei bine, noi am văzut tot felul de lucruri, dar acest în material vom descoperi caracteristicile animalelor. Aș vrea să cunoaștem, despre câte dintre ele știi?

1.Porcii nu transpiră. Nu au glande sudoripare, așa că se răcesc într-o băltoacă sau nămol moale.

2. Mangustele femele, care fac parte din aceeași turmă dau naștere la pui în același timp și în aceeași zi.

3. Aparent, legile fizicii nu se aplică și caprelor.

4. Girafelor le este greu să se ascundă de prădători, așa că dorm de la 10 minute până la 2 ore pe zi, maximum câte 20 de minute.

5. Pentru a-l speria pe prădător, opossumii încremenesc într-o poziție nefirească și se prefac că sunt morți. În America de Sud, există chiar și o expresie „play possum”, care înseamnă „a se preface”.

7. Femela de struț nandu depune ouăle și pleacă la un alt mascul, în timp ce tatăl incubează puii și îi îngrijește. Acest gest nu este practicat și de alte femele- păsări, care să își lase ouăle în cuib.