6 tunsori pentru părul creț care întineresc cel mai mult femeile 50+

Părul creț necesită o îngrijire specială, acesta după vârsta de 50 de ani poate deveni mai slab, mai tern și își pot face apariția firele cărunte – care fie le putem accepta, fie le putem acoperi cu o culoare care ni se potrivește cel mai bine.
În orice caz, atunci când alegeți o tunsoare creț, shaggy, bob lung, de lungime medie și tunsori în straturi în toate variantele lor… acestea sunt doar câteva dintre ideile câștigătoare. Așadar, îți dezvăluim care sunt tunsorile crețe pentru femei de peste 50 de ani care întineresc cel mai mult și care au un succes sigur în rândul celebrităților.

1. Jennifer Lopez și tunsoare shaggy

Aceasta este o tunsoare foarte la modă, care adaugă volum părului. Succesul său constă în numărul de straturi care sunt efectuate pe partea superioară a capului. Uită-te la felul în care arăta Jennifer Lopez, credem că i se potrivește foarte bine.

2. Andie MacDowell și bob francez

Una dintre cele mai populare tunsori pentru părul creț și fin este bobul francez, care se extinde puțin dincolo de linia maxilarului.

3. Kyra Sedgwick cu părul lung și creț

Această opțiune este, probabil, una dintre cele mai solicitate. Vorbim despre o tunsoare care este în topul sezonului și pe care o putem purta cu sau fără breton. Stilul până sub urechi dă o notă de prospețime și mișcare, fiind întotdeauna o opțiune câștigătoare.

4. Halle Berry cu o tunsoare rotundă voluminoasă

Tunsorile rotunde care formează ovalul feței arată foarte bine pe părul creț, iar pentru cele mai îndrăznețe, nu este nimic mai bun decât să pariezi pe mini breton, care vor da coafurii o nuanță diferită.

5. Nicole Kidman cu părul lung

Tunsorile crețe au trecut prin diferite etape. În anii ’80 erau actuale stilurile mai rotunde, adică realizate din straturi mai scurte pentru a crește volumul în vârful capului. Astăzi, însă, tunsorile crețe se realizează în straturi mai lungi, în special în partea de sus, ceea ce creează o anumită formă triunghiulară.

6. Emma Suarez și tunsoarea ei creață mullet

Pentru un aspect mai îndrăzneț, periați bretonul lung pe lateral.