6 situații în care o femeie nu trebuie să își ceară scuze, dacă are o stimă de sine sănătoasă

A putea să-și recunoști greșelile- este o calitate valoroasă, care nu este atât de ușor de întâlnit în lumea modernă. Dar există mereu un motiv pentru a cere iertare?

Există 6 lucruri pentru care o femeie cu o stimă de sine sănătoasă, nu va cere iertare și va face ceea ce trebuie.

Emoții proprii
Adesea, sexul frumos nu poate controla emoțiile, motiv pentru care pot spune prea multe rudelor sau prietenilor. Desigur, dacă s-au rostit cuvinte jignitoare, care au durut foarte mult, o scuză este acceptabilă. Dar nu poți cere iertare pentru lucruri în care nu există vină din cauza propriilor tale emoții.

Statutul personal
Puteți găsi situații în care femeile cer iertare pentru propriul statut în viață. De exemplu, dacă sunt singuri, încep să se îndreptățească către părinții, bunică  și chiar colegii de la locul de muncă. Este rezonabil să vă cereți scuze pentru propriul statut? Nu este vina femeii că are sau nu un bărbat permanent. Pentru unii, singurătatea este o alegere deliberată. Toată lumea din această viață ar trebui să acționeze cum dorește și nimeni nu are dreptul să influențeze cumva opinia.

Hobby-uri și plăceri
Și aici puteți cita mai multe hobby-uri care nu sunt întotdeauna acceptate de societate: Conducerea unei motociclete. Urmărirea unui meci de fotbal. Îngrijirea animalelor bolnave. Ajutor pentru săraci și pentru alții. Fiecare femeie alege o activitate, care îi aduce adevărată plăcere. Și dacă îți place un hobby și îți permite să te relaxezi, cum poți cere iertare? Această persoană dragă ar trebui să se adapteze la hobby-uri și să le accepte. Și dacă nu, cum pot fi numiți apropiați?

Neajunsurile proprii
Nu există oameni ideali în lume. Există mai multe exemple de defecte în aspect: picioare strâmbe; zâmbet urât; urechi ascuțite și multe altele. În societate, fiecare este atractiv în felul său, astfel orice scuză pentru propriile neajunsuri este inacceptabilă.

Stilul hainelor
Femeia se îmbracă constant în blugi rupți și poartă tricouri în mod regulat? Folosește doar cele mai bune rochii de la producători globali? Criticile sau reproșurile în acest caz sunt inacceptabile. Oamenii deștepți înțeleg foarte bine acest lucru, așa că vor susține o femeie în orice caz. Nimeni nu are dreptul să critice stilul de îmbrăcăminte, fie că este o persoană dragă, părinți sau colegi. Dacă o femeie își alege un anumit stil pentru ea, îi place și se simte confortabil, atunci așa să fie. Este imposibil să te adaptezi la toată lumea. Este important să rămâi tu însuți și să dai dovadă de un egoism sănătos.

Nivelul de viață
Nu toate femeile sunt capabile să cumpere un apartament sau o mașină scumpă pentru ele. Cineva lucrează la locul de muncă preferat, în timp ce altele nu pot economisi bani, pentru că le place să călătorească. Toată lumea ia o decizie așa cum vrea ea.

De exemplu, o femeie ar putea avea un copil, motiv pentru care a trebuit să renunțe la carieră. Chiar o poți numi nefericită după aceea? Este fericită și mulțumită, iar alții pur și simplu nu înțeleg.