6 semne ale îmbătrânirii: părțile corpului care dau de gol vârsta unei femei

Fiecare femeie se gândește exclusiv la aspectul feței sale, încercând să cumpere produse de îngrijire eficiente. Dar există semne de bază ale îmbătrânirii care pot fi observate și în anumite părți ale corpului. Uneori, o femeie crede că arată mai tânără după ce a fost supusă unui tratament cosmetic. Dar oamenii din jurul ei ar putea fi în măsură să își dea seama de adevărata ei vârstă după semnele exterioare.

1. Mâinile

Femeile mai plinuțe se pot lăuda cu mâini frumoase, deoarece ridurile și venele sunt mai puțin vizibile pe ele. Pe de altă parte, fetele slabe și doamnele de după 50 de ani observă schimbări legate de vârstă – pielea de pe mâini nu mai este elastică, se fac vizibile venele și venele umflate.

2. “Colțurile căzute” ale buzelor

După 40 de ani, pielea femeilor își pierde tonusul și ovalul facial se deformează. Iar primul semn care devine cel mai vizibil sunt colțurile buzelor – ele cad vizual spre bărbie.

3. Colțuri exterioare ale sprâncenelor

Femeile tinere sunt mai predispuse să aibă colțurile exterioare ale sprâncenelor ridicate. Pe măsură ce îmbătrânesc, au tendința de a cădea vizual în jos. Acest lucru se datorează pierderii elasticității pielii și apariției unei pleoape căzute.

4. Pleoapa „atârnată”

Aceasta adaugă vizual ani în plus unei femei, deși pot apărea și la fetele tinere – motiv pentru care blefaroplastia a devenit atât de populară în ultimii ani.

5. “Triunghiul” nasolabial

Treimea inferioară a feței trădează adesea vârsta adevărată. În jurul gurii apar riduri și dungi longitudinale.

6. Gâtul

Multe femei știu că ridurile și “inelele lui Venus” pot vorbi despre vârsta unei femei. De aceea, esteticienii oferă o listă extinsă de servicii și pentru această parte a corpului.