6 secrete care te vor ajuta să arăți „scump” și îngrijit chiar și cu un buget mic

Pentru a arăta scump, nu este necesar să cheltuiești sume uriașe de bani pe aspectul tău – stilul liber și ușurința absolută sunt acum la modă. Combinând cu pricepere hainele cu părul și machiajul, poți obține cu ușurință un aspect la modă și atractiv pentru toate ocaziile.

O singură culoare

Tendința actuală este pentru combinații de culori îndrăznețe, versatile, care pot fi purtate și în nuanțe care la prima vedere par să incompatibile. Dacă nu ești foarte sigură cum să-ți coordonezi piesele, cea mai bună opțiune este să porți palete de culori asortate, realizate din texturi diferite. Acest look va fi mereu actual și elegant.

Încălțăminte de calitate

Încălțămintea bună este baza oricărui look elegant. Sunt ca o carte de vizită, care arată statutul și simțul stilului tău. O femeie în pantofi vechi sau de slabă calitate nu poate părea scumpă.

Geanta potrivită

 

Accesoriile sunt ultimele, dar foarte importante detalii în crearea unui look elegant, iar geanta este un element esențial în ținuta unei femei moderne. Ce fel de geantă ar fi considerată cea potrivită în cazul nostru? Concentrează-ți alegerea pe forme geometrice clare, evită imprimeurile strălucitoare și modelele prea extravagante și extravagante. Nu trebuie să cumperi o mulțime de genți, este suficient să ai cel mult 3 tipuri, care pot fi folosite cu succes în diferite situații. Nu uita, calitatea este cel mai important lucru aici.

Accesorii

Atunci când îți alegi accesoriile, nu uita că acestea trebuie să se potrivească perfect cu stilul tău. Bijuteriile nu trebuie să conțină diamante scumpe, bijuteriile bune și alese corect nu vă vor ieftini în niciun fel aspectul. Evitați imitațiile de marcă și piesele de plastic țipătoare.

Coafura

 

Coafura bine îngrijită și interesantă îți poate schimba aspectul în totalitate. Fii creativ – fă-ți bucle voluminoase sau lasă-ți părul drept pentru un aspect elegant și solid.

Machiaj natural

Dați preferință naturaleții în machiaj, nu optați după gene false și buze pompate. Optați pentru tonuri calme, neutre, de preferință nude. Poți crea cu siguranță un efect de întinerire aplicând în machiajul tău de zi cu zi doar un fond de ten ușor, puțin fard de obraz, rimel de calitate și un luciu de buze discret. Dacă vrei să-ți subliniezi sprâncenele, fă-o foarte discret, cu un creion într-o nuanță puțin mai deschisă decât sprâncenele tale.

Nu este greu să fii frumoasă, trebuie doar să folosești cele mai comune lucruri care îți pot accentua atractivitatea. Dar cheia pentru un look perfect este naturalețea, îngrijirea și simțul stilului.