6 lucruri stranii, pe care le iubesc femeile

Există femei cărora le place boxul profesional și există bărbați care brodează entuziasmați cu mătase, dar acum nu este vorba despre ei. Acum discutăm despre ceea ce este pe plac pentru majoritatea femeilor. După ce citiți următoarea listă, veți înțelege mai bine femeile și, probabil, într-o zi, aceste cunoștințe vă vor fi utile.

1.Culoare roz pal

Când eram copii, preferam un roz aprins, iar odată cu vârsta, acesta transformându-se în culoarea zmeurei, dar cu trecerea anilor, gusturile devin mai subtile. Gena îndrăgirii a nuanțelor roz, aparent, este transmisă de la mame doar la fiice. Și, în general, cu determinarea culorii la femei, lucrurile stau mult mai bine decât la bărbați. Practic nu există persoane daltoniste, însă paleta percepției asupra lumii este mai bogată la femei datorită capacității de a distinge cele mai subtile nuanțe de culori.

2.Dulciurile

În 1931, Robert Frank, creatorul teoriei hormonale a genezei sindromului premenstrual, a remarcat că hipoglicemia (o scădere a glicemiei), care durează cu aproximativ o săptămână înainte de începutul menstruației, este observată la aproape jumătate dintre femei. Prin urmare, toată săptămâna de ciclu menstrual, femeile au tendința de a consuma mai multe  prăjituri, caramele, deserturi cu vanilie și friscă … Și aceasta este o reacție complet normală a unei persoane cu hipoglicemie, care a fost tentată de meniul de desert. Bineînțeles, printre bărbați, dulciurile sunt mult mai puțin obișnuite, care reacționează cam așa: „Ei bine, mănâncă tortul!”

3.Chestiuțe mărunte

Femeilor le place să brodeze modele mici care necesită o muncă minuțioasă sau să sculpteze ceainice pentru figurine mici sau păpuși. Acest fapt este cultivat încă din copilărie, când fetițele sunt atrase de păpușele sau jucării pentru bucătărie.

4.Îngrijirea plantelor de acasă
În mod ciudat, se pare că agricultura nu a fost inventată de Cain, așa cum este scris în Biblie, ci de soția sa. Cel puțin în majoritatea triburilor primitive – de la indienii nordici-americani până la boșmanii africani – grădinile sunt îngrijite de femei. În concordanță cu această idee antropologică, marea majoritate a imaginilor antice legate de cultivarea plantelor sunt reprezentate de imagini feminine. Bărbații apar numai odată cu dezvoltarea societății, trecerea la forme mai avansate de agricultură. Orice educator pentru copii cu experiență, va confirma faptul că femeile, chiar și cele mai tinere, sunt mult mai interesate să aibă grijă de flori, să ude morcovii, să planteze fasolea etc.

5.Pulovere tricotate manual

Plăcerea femeilor față de lucrurile tricotate manual este cauzată de următorii trei factori:
1. „Fiecare astfel de lucru este absolut unic. Hainele realizate de un designer croitor sunt fabricate din țesături gata făcute, iarhainele tricotate sunt complet unice. ”
2. „Fiecare haină trebuie să fie tricotată cu grijă și dragoste. Această caracteristică este pe placul femeilor, care se simt în largul lor.”

Deci, să recunoaștem că femeile adoră hainele tricotate manual – fără a înțelege profund motivele acestei dependențe.

6.Stoarcerea acneelor
Pentru multe fete, stoarcerea acneelor este unul dintre simptomele psihozei, exprimată în dorința de auto-vătămare sau lichidare a impurităților. Acest lucru se întâmplă și bărbaților, dar de zece ori mai rar. Femeile însă visează spre perfecționism și pentru a arăta frumoase încercă să se descurce în condiții casnice la capitolul de îngrijire.