6 lucruri pe care femeile le detestă la bărbați! Provoacă rușine

Fiecare femeie știe cum ar trebui să arate bărbatul perfect pentru ea. Dar în același timp, fiecare femeie înțelege că bărbatul perfect nu există. De aceea, de cele mai multe ori, femeile se împacă ușor cu neajunsurile bărbaților. Dar nu și cu neajunsurile despre care vom discuta în continuare.

1. Bărbatul este zgârcit

Anume zgârcit, nu calculat. Din ăia care caută articole la reducere, chiar dacă trebuie să meargă în alt capăt al orașului pentru asta. Din ăia care numără fiecare bănuț, nu dau niciodată bacșiș și a căror apariție este plină de consecințe: există întotdeauna șansa ca ei să declanșeze un scandal legat de bani.

2. Bărbatul le știe pe toate

Mai bine zis, crede că le știe pe toate. Acești bărbați consideră că știu totul mai bine decât restul, nu ezită să îi corecteze pe toți cei din jur și să-i învețe minte ori de câte ori au ocazia. Ei găsesc imperfecțiuni peste tot, condamnă pe toată lumea și de cele mai multe ori nu sunt atât de erudiți și atotștiutori pe cât cred ei înșiși că sunt.

3. Bărbatul este lăudăros

Știm cum miroase lauda de sine. Există o categorie aparte de bărbați, care cred cu sfințenie în realizările lor și tind să vorbească despre ele chiar și atunci când nu se cere. Oricare ar fi subiectul conversației, ei vor găsi cu siguranță o modalitate de a trece la subiectul dorit – propria persoană.

4. Bărbatul vorbește prea mult

Din ăia care pun întrebări fără tact sau bombardează interlocutorul cu informații inutile. Și cel mai rău e că această dorință neobosită de a comunica cu cei din jur este adesea combinată cu nu cea mai înaltă inteligență. Lucru care îi face insuportabili, atât pentru parteneri, cât și pentru cei din jur.

5. Bărbatul este infantil

Din ăia care nu sunt deloc adaptați la viața de zi cu zi și consideră că mâncarea apare de la sine în frigider, hainele sunt călcate de zâna maseluță, iar Moș Crăciun îi plătește chitanțele. Femeile apreciază bărbații care au capacitatea de a-și asuma responsabilitatea pentru propria viață și pentru viața partenerului său.

6. Bărbatul este turbulent

Chiar dacă se spune că femeilor le plac băieții răi, nicio femeie sănătoasă nu va aprecia un bărbat care se agață de trecători, care nu își poate controla emoțiile și nu iese din vânătăi și bătăi. Acest comportament nu este nimic altceva decât o formă nocivă, agresivă de infantilism.