5 semne ale unei femei condamnate la singurătate

Viața fiecărei femei este împărțită în perioade în care există un bărbat iubitor lângă ea și când el nu este. Etapa singurătății este privită în moduri diferite. Pentru o femeie, acesta este un moment fericit cu propria persoană, deschizând noi fațete ale personalității sale, posibilitatea de a-și schimba radical viața și de a face tot ce vrea.
Pentru alta, aceasta este o perioadă de stagnare, dor, căutare disperată a unui partener și nostalgie distructivă pentru relațiile din trecut.
Uneori, o femeie este sortită să fie singură. Nu este vorba despre ea și nu despre caracterul ei. Secretul constă în obiceiurile și principiile ei, care au fost înrădăcinate încă din copilărie. Există mai multe semne prin care se poate determina că o femeie este destinată să ducă o viață singuratică.

Dorința excesivă de a controla totul. Abilitatea și dorința de a-ți controla viața nu sunt întotdeauna rele. Cu toate acestea, atunci când vine vorba de controlul unui viitor partener, pot apărea dificultăți. Nu fiecare om va fi de acord cu rolul unui iepure controlat. El singur trebuie să capabil să se clarifice singur cu situația creată. Un bărbat adevărat nu va permite unei femei să-l conducă, prin urmare, doamnele care caută să-și controleze alesul au foarte puține șanse să fie alături de el.

Grija este percepută ca o încercare de control. Pentru unele doamne, pasiunea pentru control și singurătate duce la faptul că manifestările elementare ale îngrijirii sunt luate cu ostilitate. Orice încălcare a independenței unei astfel de femei, chiar dacă în sens pozitiv, este privită negativ de ea. Astfel de femei nu pot fi aproape de un bărbat care este hotărât să aibă grijă de alesul său. Pur și simplu nu-i vor oferi acea ocazie.

Refuzul de a deveni un tot întreg cu un partener. Cheia unei relații fericite este capacitatea de a deveni un tot întreg cu un partener. O femeie excesiv de independentă nu acceptă și nu înțelege această abordare. Ea nu poate avea încredere deplină în alesul ei pentru a forma o uniune puternică. Un bărbat, la rândul său, nu va dori să vadă o femeie lângă el, pentru care el nu va fi partea deplină a vieții ei.

Plăcerea demonstrativă a singurătății. Unele femei își demonstrează în mod deliberat independența fericită tuturor. Abilitatea de a petrece timp cu persoana ta și libertatea deplină de acțiune sunt toate accentuate cu atenție de comportament și cuvinte. Din păcate, această mască ascunde adesea singurătatea inconsolabilă.

În același timp, o femeie nu vrea ca ea să arate slabă și neajutorată în ochii altor persoane. De aici și demonstrația harnică a unei vieți fericite fără bărbat. Toate acestea sunt citite de potențialii parteneri ca fiind nedorind să intre într-o relație.

Așteptări mari de la un partener. De multe ori se întâmplă ca o femeie să viseze la un bărbat ideal, cu care este pregătită să creeze o familie fericită și să fie în permanență apropiată. Dar să-ți îndeplinești idealul în viață nu este atât de ușor. Într-un efort de a realiza ceea ce își dorește, o femeie respinge potențialii însoțitori fără a avea timp să se uite atent la ei.