5 plante-talisman, care vor aduce în casa ta fericirea și norocul

Plantele de cameră sunt capabile nu doar să-ți înfrumusețeze casa, dar și s-o umple de fericire, bunăstare și noroc. Dacă te-ai gândit să-ți cumperi niște flori ca să decorezi locuința, atunci de ce să nu le alegi pe cele ce ce-ți vor aduce un beneficiu dublu?

Aucuba

Datorită Aucubei sau Pomului de Aur, așa cum i se mai spune, îți vei descoperi întregul potențial și vei putea atinge culmi în carieră. Totodată, această plantă îți va proteja locuința de necazuri. Dacă vei amplasa Pomul de Aur într-o încăpere spațioasă, aici va domni prietenia.

Gloxinia

Este floarea talisman, care aduce succes și bunăstare financiară. Cu această plantă vei reuși să-ți îndeplinești visurile. De asemenea, ea îți va oferi suficientă putere și rezistență, te va ajuta să fii în armonie cu sine și cu cei din jur.

Anthurium

Datorită florilor neobișnuite, această plantă mai este numită „flamingo”. Anthurium umple atmosfera cu bucurie și căldură, de aceea trebuie să aibă un loc special în casă. Această plantă te va ajuta să fii rațional și îți va oferi încredere în propriile forțe.

Maranta

Este o plantă potrivită pentru cei ce gândesc în afara standardelor și nu se tem de schimbări radicale. Maranta ajută la concentrare și îți redă forțe. La fel, ea te motivează să înveți lucruri noi și să capeți noi abilități.

Gynura

Este o floare de cameră potrivită oamenilor creativi, care tind spre succes și realizarea visurilor. Gynura te va ajuta să cauți calea corectă pentru scopul propus și să dai de oameni care-ți vor călăuzi drumul. Totodată, această plantă purifică atmosfera de energie negativă și neutralizează răul.