5 motive pentru care femeile nu se îmbracă stilat

Există cel puțin cinci motive pentru care nu arătăm elegante, chiar și atunci când imităm cu sârguință icoanele modei. De exemplu, aveți o colecție decentă de inspirații pe Pinterest și ați cheltuit mulți bani, dar oricum, ceva nu este în regulă. Care este motivul?

De ce unele femei reușesc atât de ușor și natural să urmeze moda fără să-și piardă individualitatea și frumusețea, în timp ce altele, indiferent de sacrificiile pe care le fac, merg întotdeauna în afara pasului cu tendințele? Trebuie să identificați problema pentru a face față acesteia și pentru a vă simți cât mai bine.

Perioada în care femeile tind să mascheze vârsta adevărată

Acesta este momentul în care doamnele adulte nu pot crește și își etalează infantilismul. Da, toată lumea vrea să pară mai tânără – aceasta este legea vieții. Dar ironia este că infantilismul sfidător ne îmbătrânește, dar nu ne întinerește.

De ce să purtați pulovere amuzante cu față de cerb? De ce sunt aceste mouse-uri Mickey în pantaloni scurți, blugi și tricouri? Lăsați inscripțiile amuzante, aplicațiile de desene animate copiilor. Da, la o ședință foto de Anul Nou sau cu familia – acest lucru poate fi încă adecvat, dar nu în viața obișnuită de zi cu zi.

Râdem de bărbații îmbrăcați în astfel de haine, dar din anumite motive credem că o asemenea copilărie este destul de acceptabilă pentru femei – ei bine, este atât de drăguț (nu)!

Stilul clasic

Cele mai plictisitoare stiluri ne sunt de obicei vândute sub motto-ul „oh, acesta este un clasic, acesta este atât de elegant, că nu se va demoda niciodată!” Da, pentru că nu a intrat niciodată în modă.

Pubertate eternă

Să presupunem că domnișoara s-a despărțit de copilărie, a dat jucării moi copiilor și a devenit o adolescentă la modă. Perfect!

Dar acum au trecut cinci ani după examen, iar fata continuă să poarte cu încredere stilurile ei preferate de școală, nu caută nimic nou. Să nu uităm că moda se schimbă timp de 5 ani. Este necesar să actualizați garderoba în conformitate cu epoca și stilurile noi. Este o diferență mare între 18 și 23 de ani.

Complexe

Nu este corect să credem că unele femei merită să fie la modă și atractive, în timp ce altele nu. O crimă împotriva providenței divine, pe care fiecare dintre noi a creat-o cu dragoste. Pentru fiecare femeie, indiferent de cum arată, se va găsi ceva frumos de îmbrăcat.

Evită să cunoască tendințe noi

Fugiți de tot ceea ce este nou, nedorind să-l acceptați. Lipsa de dorință de a asculta muzică nouă, de a viziona filme noi, de a studia arta contemporană și, împreună cu aceasta, de tendințele noi ale modei. Nu este adevărat că nimic nu este real astăzi.

Există! Numai că nu ne deranjăm să aflăm despre asta. Și merită să lucrați din greu pentru a menține tinerețea intelectuală și emoțională. Atunci vom avea vivacitate, stil și frumusețe spirituală.